224
|

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» του Χάρολντ Πίντερ

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2018, 17:00

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» του Χάρολντ Πίντερ

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2018, 17:00

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» Με τον όρο προδοσία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων δεσμεύσεων ή υποσχέσεων μέσα σε μια σχέση.Είναι επίσης η εξαπάτηση ερωτικού συντρόφου, φίλου ή συγγενη, καθώς και η διάψευση προσδοκιών και ελπίδων των άλλων ή και του ίδιου του εαυτού.

«ΜΝΗΜΗ» Με τον όρο μνήμη χαρακτηρίζεται η διαδικασία του ανθρώπινου εγκεφάλου, να θυμαται τις γνώσεις τις εμπειρίες αλλα και τις εντυπώσεις που αποκομίζει στην διάρκεια της ζωής του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη.

Μόνο που κάποιες φορές και η Μνήμη Προδιδει…

 

Info:

Μικρό Παλλάς
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπαδάκη
Μετάφραση : Μάριος Πλωρίτης / Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Αμερικής 2 (City Link) / Τηλέφωνο : 210-3210025
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Δευτέρα: 20:00 και Τρίτη: 21:00
Εισιτήρια: από 15 ευρώ

 

Protagon_ProskliseisΟι δυο πρώτοι που θα στείλουν email στο info@protagon.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την  παράσταση «Προδοσία» την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο Μικρό Παλάς  (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

*(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εφόσον ανήκετε στους νικητές θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό email από το Protagon. Το Protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι)