275
Με αυτό το όχημα θα ξεχάσετε για πάντα την επιγραφή «Rooms to let»... | Nissan

Nissan TITAN Surfcamp: Εχει και ντουζιέρα, πάμε διακοπές;

Νίκος Λιβανός Νίκος Λιβανός 7 Σεπτεμβρίου 2018, 20:39
Με αυτό το όχημα θα ξεχάσετε για πάντα την επιγραφή «Rooms to let»...
|Nissan

Nissan TITAN Surfcamp: Εχει και ντουζιέρα, πάμε διακοπές;

Νίκος Λιβανός Νίκος Λιβανός 7 Σεπτεμβρίου 2018, 20:39

Τo TITAN Surfcamp θα μπορούσε να είναι το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο όσων λατρεύουν τις διακοπές, το ψάρεμα και το σέρφινγκ αφού έχει τα πάντα έως και ζεστό νερό για ντους.

Ο εξοπλισμός του μυρίζει… θάλασσα: διαθέτει σκηνή που τοποθετείται στην οροφή, διαθέτει στον εξοπλισμό του surfboards, paddleboards, σύστημα για ζεστό νερό με ντους, έως και καλάμια ψαρέματος.

Στον προαιρετικό του εξοπλισμό διαθέτει μια ευμεγέθη τέντα, που παρέχει την απαραίτητη δροσιά, όπως και ένα ψυγείο για δροσερά ποτά και κρύα σνακ.

Την απροβλημάτιστη πρόσβαση και στα πιο δύσβατα σημεία μπορεί να την εξασφαλίσει η εξελιγμένη τετρακίνηση, τα άφθονα συστήματα υποβοήθησης που ελέγχουν την κατάβαση, ενώ κάτω από το καπό κυριαρχεί ένας 5λiτρος κινητήρας πετρελαίου.

Το εσωτερικό του επαρκεί για πέντε επιβάτες.

Nissan TITAN XD flexes its beach body as TITAN Surfcamp
Το Nissan TITAN XD διαθέτει άφθονα σημεία αποθήκευσης καθώς και μια σκηνή που τοποθετείται στην οροφή

Επίσης, διαθέτει άφθονα σημεία αποθήκευσης, για να μπορούν να αποθηκευτούν κατά μήκος της οροφής σε ειδικό ράφι τα ογκώδη αντικείμενα, τα καλάμια, κ.ά.

Το TITAN Surfcamp κατασκευάστηκε πάνω στο πλαίσιο του TITAN XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, στο εργοστάσιο της Nissan στο Μισισίπι.

Για ένα απολαυστικό ντους μετά το surf, υπάρχει ειδικό σύστημα με ζεστό νερό από τον ήλιο, όπως και ένα δάπεδο από ξύλο τικ για την άνεση του λουόμενου.

Όσο για την ανάπαυση, η αυτόματη σκηνή οροφής της Freespirit, προσφέρει το ιδανικό σημείο για χαλάρωση.

Το TITAN Surfcamp παρουσιάστηκε σε έκθεση αλιείας στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, οπότε μπορείτε πολύ εύκολα να σκεφτείτε σύντομες διακοπές μαζί του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα όχημα που μπορείτε να ζήσετε στα καθίσματά του έναν δύσκολο χειμώνα και να σας πάει παντού -υπό όλες τις κλιματολογικές συνθήκες- και να περιμένετε την επόμενη θερινή σεζόν.