424
| CreativeProtagon

Ζωηρός κάποτε ο Τραμπ, άφαντη τώρα η Μελάνια

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 19:27
|CreativeProtagon

Ζωηρός κάποτε ο Τραμπ, άφαντη τώρα η Μελάνια

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 19:27

Φημολογείται ότι ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ οδεύουν προς το διαζύγιο, γράφει η Corriere della Sera. Ολα, και τα σημερινά και τα παλιότερα, δείχνουν ότι η υπόθεση της πορνοστάρ ράγισε το γυαλί της σχέσης τους. Παντρεύτηκαν το 2005 και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε η εξωσυζυγική περιπέτεια του Ντόναλντ με τη Στόρμι Ντάνιελς, δηλαδή η ιστορία που εξελίχθηκε στο τωρινό κατηγορητήριο εις βάρος του.

«Εδώ και καιρό λέγεται ότι το ζευγάρι, αν και συζεί στο Μαρ-α-Λάγκο, διάγει βίους παραλλήλους. Αλλωστε, το πρώτο από τα κατηγορητήρια εις βάρος του πρώην προέδρου αφορά ακριβώς την ‘‘ανάρμοστη’’ σχέση του με την Ντάνιελς, η οποία πληρώθηκε για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Και, σημειωτέον, στα κιτάπια υπάρχει και η ιστορία του Τραμπ με μιαν άλλη γυναίκα, την Kάρεν MακΝτούγκαλ, πρώην μοντέλο του Playboy».

Βέβαια, η Μελάνια ποτέ δεν άνοιξε το στόμα της. «Ο σύζυγός της τής ζήτησε συνενοχή, όμως εκείνη προτιμούσε να κάνει περιφρονητικές γκριμάτσες. Ακόμη και την ημέρα της ορκωμοσίας του. Φαίνεται ότι δεν της άρεσε η ιδέα να αφήσει τον Πύργο Τραμπ για τον Λευκό Οίκο». Για να ενισχύσει το στόρι του, το ιταλικό Μέσο παραθέτει και άλλα στοιχεία.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ στο πάρτι της παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2023, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα |REUTERS/Marco Bello/File Photo

«Υπήρξαν στρατηγικές απουσίες της. Κατά τη διάρκεια και μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο εκείνη παρέμεινε κλεισμένη σε μια πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όχι στο Οβάλ Γραφείο, και παρίστατο σε φωτογράφιση επίπλων. Και τώρα, την ώρα που ο σύζυγός της ετοιμαζόταν να παραστεί στο δικαστήριο, εκείνη πήγαινε στον Πύργο Τραμπ φορώντας γυαλιά ηλίου, μαζί με τους σωματοφύλακές της. Δεν βγήκε από το κτίριο».

Αλλά μήπως η Μελάνια εμφανίστηκε στη Φλόριντα μόλις επέστρεψε ο Τραμπ στο σπίτι τους και μίλησε στους οπαδούς του; Οχι βέβαια. «Την επομένη του κατηγορητηρίου, στην ομιλία αυτοάμυνας που έκανε ο Τραμπ από την εξέδρα στο Μαρ-α-Λάγκο, η Μελάνια δεν στάθηκε στο πλευρό του. Λένε, βέβαια, οι άνθρωποί της ότι θέλει να φροντίζει τον προβληματικό έφηβο γιο της, τον Μπάρον, ωστόσο και αυτό ένα από τα κρυπτογραφημένα μηνύματά της είναι».

Ε, καλά. Και αν σε περιφρονεί η γυναίκα σου, θα σε αγαπάει  η κόρη σου – έτσι δεν είναι; Οχι. «Η Μελάνια δεν είναι η μόνη στην οικογένεια που αποστασιοποιείται, έστω και σιωπηλά, από τον Τραμπ. Η Ιβάνκα, η κόρη του, έχει ανακοινώσει από τα περασμένα Χριστούγεννα ότι δεν θα ακολουθήσει τον πατέρα της στην πολιτική περπατησιά του. Ούτε αυτή παρευρέθη στην ομιλία του Μαρ-α-Λάγκο, σε αντίθεση με τα αγόρια του Τραμπ, τον Ντόναλντ Τζούνιορ και τον Ερικ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...