391
Η Μέγκαν και ο Χάρι σε πόζα που τους δείχνει ευτυχισμένους | REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Χωρίζουν όντως ο Χάρι και η Μέγκαν;

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2023, 09:01
Η Μέγκαν και ο Χάρι σε πόζα που τους δείχνει ευτυχισμένους
|REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Χωρίζουν όντως ο Χάρι και η Μέγκαν;

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2023, 09:01

Χωρίζουν πραγματικά ο Χάρι και η Μέγκαν; Το αγωνιώδες ερώτημα δεν απασχόλησε μόνο σχολιαστές της καμαρίλας του Μπάκιγχαμ σε κανάλια και ταμπλόιντ της Βρετανίας, αλλά και την ιταλική Repubblica«Οι φήμες», έγραψε, «έρχονται και επανέρχονται εδώ και κάμποσες εβδομάδες και υπάρχουν ενδείξεις ότι το ζευγάρι θα διασπαστεί σε δύο μονάδες που η καθεμία θα τραβήξει τον δρόμο της». Αλλά κοντοστάθηκε κιόλας: «Πόσο αληθινό είναι αυτό το κουτσομπολιό;» Για να δούμε…

Η Αντζελα Λεβίν, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας, είπε:

«Η Μέγκαν θα χωρίσει με τον Χάρι λίαν συντόμως, αφού ο γάμος τους έχει διαλυθεί. Μόλις βρει κάποιον καλό ρόλο σε ταινία του Χόλιγουντ, θα εγκαταλείψει τον άνδρα της. Ο Χάρι, βέβαια, χρειάζεται κάποιον δίπλα του, δεδομένων των προβλημάτων ψυχικής υγείας του. Η Μέγκαν θα κάνει τα πάντα για να επιδεινώσει αυτή την κατάσταση. Ο Χάρι θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους».

Μια άλλη βασιλική εμπειρογνώμων και βιογράφος, η 73χρονη λαίδη Κόλιν Κάμπελ ή Lady C, είπε: «Ο Χάρι ειδοποίησε τους δικηγόρους του πριν από μερικούς μήνες για το διαζύγιο. Μου το είπαν πέντε πηγές απολύτως αξιόπιστες. Αυτά τα πράγματα γίνονται στο παρασκήνιο και δεν τα βλέπει ο κόσμος». Επίσης, κάποιος «Πίτερ Μπάρελ, πρώην μπάτλερ της λαίδης Νταϊάνα, προέβλεψε ότι οι δούκες του Σάσεξ θα χωρίσουν πολύ σύντομα».

Στο γενικό κουτσομπολιό η Repubblica προσέθεσε και μια ιστορία από το αμερικανικό μπάσκετ: «Πριν από ένα μήνα ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν σε αγώνα των Λέικερς στο Λος Αντζελες. Κάποια στιγμή η κάμερα του ‘‘kiss cam’’ τους συνέλαβε στις εξέδρες και τους προέβαλε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου. Τα μεγάφωνα ζήτησαν φιλί, ο κόσμος μπιζάρισε, όμως η Μέγκαν δεν ενέδωσε. Ο Χάρι ψηνόταν».

Τις προάλλες, όταν οι δυο τους κατήγγειλαν καταδίωξή τους από παπαράτσι, η Daily Mail επισήμανε ότι η Μέγκαν δεν φορούσε βέρα. Ενώ η Sun έγραψε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα ασκούν πλέον κριτική στο Μπάκιγχαμ. «Πόσο μπορεί κανείς να πιστέψει αυτές τις φήμες για το πολύ φλύαρο νεαρό ζευγάρι που κατέφυγε στην Αμερική; Εννοείται ότι πρέπει να υπολογίζουμε το αλατοπίπερο που έχει πέσει».

Συμπέρασμα; «Τα διαζύγια στη βασιλική οικογένεια μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Αυτό έχει αποδειχθεί με τους γονείς του Χάρι, με τον θείο Αντρέα, κ.λπ. Στη συζήτηση μπήκε και η Περτονέλα Γουάιατ, δημοσιογράφος και παλιά φιλενάδα του Μπόρις Τζόνσον. Γράφοντας στο μέσο Telegraph, υποστήριξε ότι η τριβή είναι πολύ πιθανή στο ζεύγος, όμως μπορεί να μην οδηγήσει σε ρήξη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...