458
Nτόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ σε εκδήλωση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τώρα τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη | REUTERS/Jonathan Ernst/Files

Χάθηκε το μέτρο στη μάχη ανάμεσα σε Τραμπ και Κρουζ

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2016, 13:33
Nτόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ σε εκδήλωση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τώρα τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη
|REUTERS/Jonathan Ernst/Files

Χάθηκε το μέτρο στη μάχη ανάμεσα σε Τραμπ και Κρουζ

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2016, 13:33

Λίγο ακόμη να κρατήσει η μάχη του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τεντ Κρουζ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές και θα δούμε την «πολιτική ορθότητα» να γίνεται κουρελόχαρτο. Αν δεν έχει ήδη γίνει.

Λακτίσματα κάτω από τη ζώνη, προσωπικές επιθέσεις, απαξιωτικά σχόλια και διάφορες κακεντρέχειες έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων. Τώρα στη μάχη μπαίνουν και οι γυναίκες τους.

Η σύζυγος του υποψηφίου του Τεντ Κρουζ απάντησε την Πέμπτη στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξοργίστηκε από μια διαφήμιση στο Διαδίκτυο που περιείχε παλιές, γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ, της τρίτης κατά σειρά συζύγου του μεγιστάνα, καθώς το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων θεώρησε τον αντίπαλό του ως υπεύθυνο για τη χρήση τους.

Ο Τραμπ με το που είδε τις φωτογραφίες τις Μελάνια έγινε έξαλλος και χαρακτήρισε τον Κρουζ «ψεύτη», κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από τη διαφήμιση, ενώ τον προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει «τα πάντα» για τη σύζυγό του»

Μια οργάνωση που δεν συνδέεται επισήμως με τον Τεντ Κρουζ αλλά ονομάζεται Make America Awesome – μια μομφή στο σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again» -, πλήρωσε προκειμένου να αναρτηθούν στο facebook φωτογραφίες της Μελάνια από το 2000 όταν ονομαζόταν ακόμη Κνάους – οι αισθησιακές πόζες είχαν γίνει για λογαριασμό του περιοδικού GQ το 2000.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εκείνη γέρνει χαλαρά, γυμνή, πάνω σε μια γούνα που έχουν απλώσει στο κρεβάτι του ιδιωτικού αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της. Στον αριστερό της καρπό φοράει χειροπέδες που καταλήγουν σε έναν χαρτοφύλακα.

744acab3e41a9fa189d00ec7e74e0280

«Σας παρουσιάζουμε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενή μας Πρώτη Κυρία. Ή θα μπορούσατε να υποστηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη» επισημαινόταν στο κείμενο. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, τα διαφημιστικά στόχευαν στους μορμόνους ψηφοφόρους της Γιούτα, της Πολιτείας που ψήφισε την Τρίτη στις προκριματικές εκλογές κι όπου ο Τεντ Κρουζ επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter, έβαλλε ευθέως κατά του Κρουζ λέγοντας πως αυτός βρίσκεται πίσω από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και φυσικά τον απείλησε πως θα πράξει κι εκείνος αναλόγως.

Ο Τεντ Κρουζ «σήκωσε το γάντι», απαντώντας ότι η φωτογραφία δεν προήλθε από την ομάδα του. «Ντόναλντ, εάν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χάιντι, είσαι πιο δειλός απ’ ότι νόμιζα», πρόσθεσε.

Η Χάιντι Κρουζ, που εμφανίστηκε την Τετάρτη στο Ουισκόνσιν για να υποστηρίξει τον σύζυγό της, κατήγγειλε τις τακτικές του Ντόναλντ Τραμπ. «Σε αυτό το στάδιο πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους.

Για να προσθέσει: «Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην εκστρατεία μας, μια εκστρατεία που διεξάγουμε σύμφωνα με τις αξίες στις οποίες ο Τεντ και εγώ πιστεύουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται και δεν προέρχονται από την εκστρατεία μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...