628
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε βάλει στο μάτι την Κάρλα Μπρούνι, αλλά η ιταλίδα καλλονή τον απέρριψε | .

Τι κοινό έχουν ο Τραμπ με τον Σαρκοζί;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2016, 06:37
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε βάλει στο μάτι την Κάρλα Μπρούνι, αλλά η ιταλίδα καλλονή τον απέρριψε
|.

Τι κοινό έχουν ο Τραμπ με τον Σαρκοζί;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2016, 06:37

Να τον πλησίασαν για την ομορφιά του και την περίεργη κόμη του; Δύσκολα μπορεί να το υποθέσει κανείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο έρωτας δεν μπορεί να είναι τυφλός. Ετσι και αλλιώς, δύσκολα μπορούμε να μιλάμε για έρωτα, αλλά για την αφροδισιακή έλξη που προκαλεί η δύναμη και ο πλούτος. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει και τα δύο σε πλησμονή.

Γι’ αυτό, από τη δεκαετία του ’90, δοκίμασε το γκελ του σε εκλεκτά και επιφανή μέλη του άλλου φύλου.

Η Ιβάνα Τραμπ ποτέ δεν κατάφερε να τον κρατήσει δεσμευμένο και μονογαμικό. Τα ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης, εκείνα τα χρόνια, βοούσαν για την Μάρλα Μέιπλς από την Τζόρτζια να του κλέβει την καρδιά.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, μια εξ αυτών το πρόσφατο βιβλίο του Μάικλ Ντ’ Αντόνιο «Never Enough: Donald Trump and the Pursuit of Success», ο Τραμπ έριξε τα… χαρτιά και στην πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και νυν σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι.

Ο ιστότοπος Daily Beast, σημειώνει πως άνθρωπος του περιβάλλοντος Τραμπ παραδέχεται ότι ο μεγιστάνας δεν ήταν ποτέ ο πιο μελίρρυτος άνθρωπος με τις γυναίκες. Δεν ήταν ευγενής, ούτε αβρός, αντιθέτως διακατεχόταν πάντα από μια εμμονή γύρω από τις ασθένειες και ιδιαιτέρως με το AIDS. Γι’ αυτό και τις κατά καιρούς ερωμένες του τις ανάγκαζε να υποβάλλονται σε τεστ. Εκείνη την περίοδο η Μπρούνι πραγματικά δεν τον είχε ανάγκη τον Τραμπ και σίγουρα δεν θα μπορούσε με τίποτα να δεχθεί αυτές τις παράλογες αξιώσεις. Μιλάμε για μια γυναίκα που είχε συνάψει σχέσεις με τον Μικ Τζάγκερ, τον Κέβιν Κόστνερ, και τον Ερικ Κλάπτον.

1438081737303.cached
O Ντόναλντ Τραμπ με την πρώτη γυναίκα του, Ιβάνα

Πρώην αρθρογράφος του περιοδικού Elle, αναφέρει πως: «Μπορεί η Κάρλα να ενδιαφερόταν για τα χρήματα και τη δύναμη του Τραμπ, αλλά όχι συνολικά δεν τον είχε ανάγκη εκείνη την περίοδο».

Μιλάμε για τις αρχές Ιουλίου του 1991: ο Τραμπ, 45 χρονών τότε, βρίσκεται στο ζενίθ της ερωτικής του δράσης. Αρνείται ότι είχε σχέση με τον Μέιπλς, αλλά τα σπάει με την Ιβάνα. Η Μέιπλς βγαίνει στην εφημερίδα New York Post και λέει ευθαρσώς ότι «με τον Ντόναλντ είχα το καλύτερο σεξ της ζωής μου», ενώ ο Τραμπ, από το περιοδικό Vanity Fair, ότι όλες οι γυναίκες που πέρασαν από τα χέρια του έγιναν αίφνης γνωστές και μπορούν πλέον να κάνουν πολλά πράγματα μόνες τους.

20150307-Donald-Trump-plaza
Ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μάρλα Μέιπλς

Τι έγινε, όμως, με την Κάρλα Μπρούνι; Το 1991 είχε ξεσπάσει νέο σκάνδαλο με τα ερωτικά του Τραμπ. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραφαν ότι παράτησε την Μάρλα για την Κάρλα. Μάλιστα, μια συντάκτρια του περιοδικού People προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Τραμπ για να επιβεβαιώσει την είδηση. Ο δαιμόνιος Τραμπ εμφανίστηκε στο τηλέφωνο ως κάποιος Τζον Μίλερ που της είπε ότι είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του μεγιστάνα. Μόνο που όλοι όσοι άκουσαν τη φωνή του πιστοποίησαν πως ο Μίλερ δεν ήταν άλλος από τον Τραμπ. Σε εκείνη τη συνομιλία ο… Μίλερ/Τραμπ παραδέχθηκε ότι παράτησε την Μέιπλς για χάρη της Κάρλα Μπρούνι.

«Δεν μπορώ να συλλαβίζω το επώνυμό της, αλλά παράτησε έναν ροκ σταρ που είχε παντρευτεί, για χάρη του Ντόναλντ», την πληροφόρησε. Εν συνεχεία, άρχισε να επαίρεται για το «στρατό» των γυναικών που κυνηγούν τον Τραμπ (βλ. Κιμ Μπάσιντζερ και Μαντόνα).

trump-bruni

Κι όμως, φαίνεται πως η Κάρλα Μπρούνι ήταν το ερωτικό Βατερλό του Τραμπ.

Φαίνεται πως η ιταλίδα καλλονή δεν έπεσε ποτέ στα χέρια του Τραμπ, με αποτέλεσμα αυτός να ανακρούσει πρύμναν και για να καλύψει τα νώτα του, αλλά και για μετριάσει τις φήμες προχώρησε στην ανακοίνωση του γάμου του με τη Μάρλα. Το 1999, έπειτα από έξι χρόνια γάμου, χώρισε με αυτήν και έπεσε στην αγκαλιά της Κνάους, της σημερινής γυναίκας του, την οποία παντρεύτηκε το 2005.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...