191
Χαιρετισμός με σημασία | Τwitter

Aυτός ο ιδιαίτερος χαιρετισμός της αθλήτριας με τον μικρούλη οπαδό

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 18:45
Χαιρετισμός με σημασία
|Τwitter

Aυτός ο ιδιαίτερος χαιρετισμός της αθλήτριας με τον μικρούλη οπαδό

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 18:45

Αυτή παίζει μπάλα στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ορλάντο, εκείνος είναι οπαδός… από κούνια καθότι μόλις 18 μηνών.

Παίκτρια και πιτσιρίκος συνδέονται όχι μόνο με φίλαθλα δεσμά -που θα είναι έτσι και αλλιώς ακατάλυτα για πολλά χρόνια και πιθανώς για μια ολόκληρη ζωή-, αλλά και με κάτι πιο ιδιαίτερο: η κοπέλα δεν έχει αριστερό βραχίονα, το ίδιο και το αγοράκι.

Στο περιθώριο, λοιπόν, ενός αγώνα της ομάδας του Ορλάντο για το αμερικανικό γυναικείο πρωτάθλημα, η Κάρσον Πίκετ –η μπαλαδόρος- χαιρέτησε τον μικρό Τζόζεφ Τιντ –τον οπαδό- με τον τρόπο που βλέπετε, με επαφή των σημείων των δύο ανάπηρων χεριών τους.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε η προπονητής Μπέκι Μπάρλεϊ, την «ανέβασε» στο Twitter και μέσω αυτού επακολούθησε ταχύτατη διασπορά της στα σόσιαλ μίντια.

Η φιλία μεταξύ της ποδοσφαιριστού και του μικρού οπαδού έχει κάποια προϊστορία: γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες και πιστοποιείται από τις αναρτήσεις εκείνης στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά για μένα, αλλά η ευκαιρία που μου προσφέρει το άθλημα για πράγματα όπως αυτό είναι ασύγκριτη. Τζόζεφ, είσαι ο νέος ήρωας της ζωής μου!» γράφει η κοπέλα στο σχόλιο που συνοδεύει την παραπάνω φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...