280
Ο Τζον Μάλκοβιτς υπόσχεται και προειδοποιεί τους φαν του Ηρακλή Πουαρό, πως τον έχει κάνει αγνώριστο | BBC One

Τζον Μάλκοβιτς, ένας Ηρακλής Πουαρό αλλιώτικος από τους άλλους

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 08:54
Ο Τζον Μάλκοβιτς υπόσχεται και προειδοποιεί τους φαν του Ηρακλή Πουαρό, πως τον έχει κάνει αγνώριστο
|BBC One

Τζον Μάλκοβιτς, ένας Ηρακλής Πουαρό αλλιώτικος από τους άλλους

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 08:54

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς φέρνει νέο αέρα στον δημοφιλέστατο χαρακτήρα που επινόησε η ευφυής πένα της Αγκάθα Κρίστι. Στη νέα μίνι σειρά που θα προβληθεί από το BBC One εφέτος τα Χριστούγεννα με τίτλο «The ABC Murders» και κεντρικό ήρωα τον βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο Μάλκοβιτς έχει σίγουρα φέρει τα πράγματα στα μέτρα του.

Χωρίς το μαύρο στριφτό μουστάκι και χωρίς την χαρακτηριστική βελγική προφορά, ο αμερικανός Μάλκοβιτς φιλοδοξεί να δώσει άλλο αέρα στον βέλγο ήρωα (BBC)

Οπως αναφέρει δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, ο Μάλκοβιτς δεν ενέδωσε ούτε στο στριφτό σήμα-κατατεθέν μουστάκι του Πουαρό, ούτε στην ιδιαίτερη βελγική προφορά του.

Πολλοί αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό την είδηση ότι ο 64χρονος σταρ θα είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα υποδυθεί τον βέλγο ντετέκτιβ στη συγκεκριμένη βρετανική τηλεοπτική μεταφορά. Και η επιλογή του κεντρικού πρωταγωνιστή, είναι μία μόνο από τις καινοτομίες που ενδέχεται να παραξενέψουν, ή ακόμη και να εκνευρίσουν τους ορκισμένους φαν των ιστοριών μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι.

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα είναι ο νέος τηλεοπτικός Ηρακλής Πουαρό (BBC)

Ο ίδιος ο Μάλκοβιτς, παραδέχεται ότι οι σκληροπυρηνικοί φαν του Πουαρό δεν αποκλείεται να μισήσουν τη δική του εκδοχή στον συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος έχει σφραγιστεί από την ερμηνεία του Ντέιβιντ Σουσέ.

Ο Ντέιβιντ Σουσέ στον εμβληματικό τηλεοπτικό «Πουαρό» (1989-2002) (LWT)

Δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η οπτική του διάσημου Μάλκοβιτς στον ρόλο που έχουν μάθει πολλές γενιές κάπως αλλιώς. Ο Μάλκοβιτς πάντως προειδοποιεί ότι τον έχει κάνει αγνώριστο!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...