179
Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | ΙΝΤΙΜΕnews

Tζανακόπουλος: Πάμε σε κυβέρνηση ανοχής!

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 13:17
Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Tζανακόπουλος: Πάμε σε κυβέρνηση ανοχής!

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 13:17

«Κάντο όπως η Ισπανία», βγήκε να πει για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Τσίπρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενημερώνοντας πως αν τελικά φύγει ο Πάνος Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, τότε θα πάμε σε κυβέρνηση με ψήφο ανοχής.

«Θα οδηγηθούμε σε κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη όπως η Ισπανία», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7,» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγες ώρες μετά την προαναγγελία ανασχηματισμού από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Οπως αναμενόταν, ο κ. Τζανακόπουλος εκτίμησε πως «δεν υπάρχει η πιθανότητα πολιτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο 2019». Είναι πεπεισμένος, δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως είναι «καλοδεχούμενη», καθώς όπως υποστήριξε, με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν προκύπτει απώλεια της εμπιστοσύνης της Βουλής, αφού «ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει σαφώς ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όμως δεν θα στηρίξει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης».

Οσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκτίμησε πως θα κυρωθεί με περισσότερες από 151 ψήφους, χάρη και στις ψήφους των βουλευτών του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...