259
Λάβρος για μία ακόμη φορά κατά του Πάνου Καμμένου ο στρατηγός Κωσταράκος | Facebook

Κωσταράκος: Υπό προθεσμία ο Καμμένος, δεν έχει δικαίωμα να διενεργήσει τις κρίσεις

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 12:55
Λάβρος για μία ακόμη φορά κατά του Πάνου Καμμένου ο στρατηγός Κωσταράκος
|Facebook

Κωσταράκος: Υπό προθεσμία ο Καμμένος, δεν έχει δικαίωμα να διενεργήσει τις κρίσεις

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 12:55

Νέα σφοδρή στον υπό προθεσμία – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, με αφορμή τις επικείμενες κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οπως επισημαίνει, «ο αρμόδιος για την εισήγηση προς το ΚΥΣΕΑ, κ.ΥΕΘΑ τελεί υπό προθεσμία. Εδώ και μήνες συναρτά την παραμονή στην θέση του με την έλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών για κύρωση στην ελληνική Βουλή. Αναλόγως της ημέρας δηλώνει ότι θα παραιτηθεί (ή ότι «μπορεί» να παραιτηθεί), ότι θα «ρίξει» (ή ότι δεν θα «ρίξει») την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα περιέρχεται την χώρα «αποχαιρετώντας» δυνητικά (όχι όμως και σίγουρα) τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του υπό προθεσμία και μόνος του έχει δώσει στη θητεία του πιθανή ημερομηνία λήξεως».

Ο στρατηγός Κωσταράκος χαρακτηρίζει  ανεπίτρεπτο, μη ηθικό και κυρίως αναξιοπρεπές και αντιδεοντολογικό να αποφασίσει για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι οι κρίσεις στις ΕΔ, «κάποιος που έχει εργαλειοποιήσει την πολύ σοβαρή δημόσια θέση του και που απειλεί διαρκώς να την εγκαταλείψει. Και μάλιστα να το πράξει ενώ γνωρίζει ότι διάγει τις τελευταίες ημέρες (ή ώρες) της θητείας του».

Ο κ. Καμμένος «έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα του να διενεργήσει τις κρίσεις της ηγεσίας των Κλάδων», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων και απευθύνει ύστατη έκκληση στους κυβερνώντες να αφήσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις έξω από το κάδρο των πολιτικών σκοπιμοτήτων.

«Αποκαταστήστε τη σοβαρότητα και την ηρεμία που φοβάμαι ότι έχει κλονισθεί. Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι υποχρέωση και καθήκον σας προς την πατρίδα», καταλήγει στην ανάρτησή του (δείτε τη ολόκληρη κάτω)  ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι Κρίσεις των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που θα…

Geplaatst door Mikhail Kostarakos op Woensdag 2 januari 2019

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...