462
Ο Μπο στρογγυλοκάθεται στην πολυθρόνα του αμερικανού προέδρου, στο Οβάλ Γραφείο | Instagram

Το συγκινητικό αντίο της οικογένειας Ομπάμα στον σκύλο τους Μπο

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2021, 11:31
Ο Μπο στρογγυλοκάθεται στην πολυθρόνα του αμερικανού προέδρου, στο Οβάλ Γραφείο
|Instagram

Το συγκινητικό αντίο της οικογένειας Ομπάμα στον σκύλο τους Μπο

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2021, 11:31

Με συγκινητικά μηνύματα στα social media, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους σκύλο, Μπο, που πέθανε από καρκίνο.

Ο Ομπάμα είχε υποσχεθεί στις δύο κόρες του, την Μάλια και την Σάσα, ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα σκύλο μετά τη νίκη του του στις εκλογές το 2008 και έτσι ο Μπο έκανε την είσοδό του στην οικογένεια.

Σύσσωμη η οικογένεια Ομπάμα και ο Μπο με την Μισέλ στον Λευκό Οίκο

«Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και έναν πιστό σύντροφο, μία γλυκιά και σταθερή παρουσία στη ζωή μας», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Για πάνω από μία δεκαετία ο Μπο ήταν μια σταθερή, ευγενική παρουσία στις ζωές μας. Χαιρόταν να μας βλέπει στις καλές, στις κακές ημέρες μας και κάθε ημέρα στο ενδιάμεσο. Ανεχόταν όλη τη φασαρία που έφερνε η ζωή στον Λευκό Οίκο, γάβγιζε αλλά δεν δάγκωνε, λάτρευε να πηδά στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν ψύχραιμος με τα παιδιά, ζούσε για τα υπολείμματα του δείπνου και είχε υπέροχο τρίχωμα. Ηταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν και περισσότερα από αυτά που αναμέναμε. Θα μας λείψει πολύ».

Today our family lost a true friend and loyal companion. For more than a decade, Bo was a constant, gentle presence in…

Posted by Barack Obama on Saturday, May 8, 2021

Ο Μπο, ένας ασπρόμαυρος πορτογαλικός «σκύλος του νερού», δώρο του γερουσιαστή Εντουαρντ Κένεντι στα κορίτσια των Ομπάμα, Μαλία και Σάσα, όταν ήταν ακόμα κουτάβι.

Τα κορίτσια τον ονόμασαν Μπο επειδή τα ξαδέλφια τους είχαν μία γάτα με το ίδιο όνομα, αλλά και γιατί το παρατσούκλι του πατέρα της Μισέλ Ομπάμα ήταν Ντίντλεϊ, από τον μουσικό Μπο Ντίντλεϊ, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο Μπο στο γρασίδι του Λευκού Οίκου

Εκανε συχνά την εμφάνισή του σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, είχε συναντήσει τον πάπα, είχε επισκεφθεί παιδιά σε νοσοκομεία και είχε πετάξει με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα, να τρέχει με τον Μπο στον Λευκό Οίκο

Η Μισέλ Ομπάμα ανήρτησε πολλές φωτογραφίες του Μπο με την οικογένειά της και έγραψε πως θα λείψει πολύ σε όλους τους. Η οικογένεια Ομπάμα έχει έναν ακόμα σκύλο, τον Σάνι.

«Ηταν ένα δύσκολο απόγευμα για την οικογένειά μας, είπαμε αντίο στον καλύτερο φίλο μας», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα. Αν και η απόκτηση σκύλου ήταν κάτι που είχαν υποσχεθεί στις κόρες τους, «δεν είχαμε ιδέα πόσα θα σήμαινε για όλους μας», έγραψε η ίδια.

This afternoon was a difficult one for our family. We said goodbye to our best friend—our dog, Bo—after a battle with…

Posted by Michelle Obama on Saturday, May 8, 2021

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...