228
Η Λίντσεϊ Λόχαν απολαμβάνει τη θάλασσα της Μυκόνου | Facebook

Το πρώτο τρέιλερ από το μυκονιάτικο ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2018, 16:05
Η Λίντσεϊ Λόχαν απολαμβάνει τη θάλασσα της Μυκόνου
|Facebook

Το πρώτο τρέιλερ από το μυκονιάτικο ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2018, 16:05

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το νέο ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν, που έχει γυριστεί στη Μύκονο και στο οποίο πρωταγωνιστεί φυσικά, η ίδια. Το MTV ανακοίνωσε επισήμως την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 τo πολυαναμενόμενo «Lindsay Lohan’s Beach Club», που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2019 και σήμερα Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα.

Το σόου θα ακολουθεί την 32χρονη αμερικανίδα ηθοποιό στις δραστηριότητές της στη Μύκονο και σε όσα κάνει προκειμένου να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στο κυκλαδίτικο νησί, με την ίδια να εξηγεί γιατί αποφάσισε να δημιουργήσει την «αυτοκρατορία Lohan Beach House» στην παραλία «Καλό Λιβάδι».

View this post on Instagram

36 days until the premiere! Who will be watching? ?

A post shared by @ mrlindsaylohan on

«Εχω περάσει τόσα πολλά στο παρελθόν. Ο κόσμος πάντα μου δημιουργούσε πρόβλημα όταν πήγαινα σε κλαμπ. Οπότε γιατί απλά να μην ανοίξω το δικό μου; Αφεντικό- σκύλα. Καλώς ορίσατε στο σπίτι μου στη Μύκονο», λέει η Λόχαν στο βίντεο, απευθυνόμενη στην ομάδα των VIP hosts, την οποία επέλεξε προσωπικά.

«Για να δουλέψετε για μένα, πρέπει να είστε οι καλύτεροι», συνεχίζει. Σύμφωνα με το MTV, στη διάρκεια των εκπομπών, τα συγκεκριμένα άτομα «θα κάνουν ό,τι χρειαστεί» για να εντυπωσιάσουν τη Λόχαν, αλλά όταν «τα όρια ανάμεσα στον έρωτα, τη φιλία και την δουλειά θολώσουν», τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα.

Στα πλάνα, βλέπουμε μεταξύ άλλων αιθέριες υπάρξεις με ζουμερές αναλογίες, άνδρες με πολλά τατουάζ, στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή Μύκονο και φυσικά, τη Λόχαν να χορεύει ξέφρενα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επιβληθεί στους υπαλλήλους της.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...