208
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα | EpirusPost

To Μπόλιγουντ γυρίζει ταινία θρίλερ στο Πάπιγκο!

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2018, 12:02
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα
|EpirusPost

To Μπόλιγουντ γυρίζει ταινία θρίλερ στο Πάπιγκο!

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2018, 12:02

Η ινδική κινηματογραφική βιομηχανία είναι η δεύτερη πιο ανθηρή και παραγωγική μετά την αμερικανική – εξ ου και Μπόλιγουντ, από το Χόλιγουντ. Και μολονότι τα αμερικανικά στούντιο διστάζουν, λόγω γραφειοκρατίας, να κάνουν γυρίσματα στην Ελλάδα –χαρακτηριστική η περίπτωση της τελευταίας ταινίας του Τζέισον Μπορν που μολονότι διαδραματίζεται στην Αθήνα οι σκηνές γυρίστηκαν στην Ισπανία– οι Ινδοί δεν μπορούν να αντισταθούν στην ομορφιά και την υποβλητικότητα του ελληνικού τοπίου.

Ετσι, ο ινδός παραγωγός ταινιών, Ραβίντερ Ντάρια, μόλις ξεκίνησε σε Πάπιγκο και Σύβοτα τα γυρίσματα ενός θρίλερ με τον τίτλο «Mushkil»!

Οπως αναφέρει ο ιστότοπος EpirusPost, πρόκειται για μια ταινία τρόμου, που «παντρεύει» την Ανατολή και τη Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του ηπειρώτικου τοπίου.

Ο Ντάρια, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την Ελλάδα, δήλωσε πως «το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα από την ταινία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τα γυρίσματα έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, μεταξύ των οποίων παραγωγοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί. Ανάμεσά τους είναι ο γνωστός ηθοποιός στην Ινδία Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Ταινία με τίτλο «Mushkil» είχε γυριστεί το 1995 στο Πακιστάν και ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Εξιστορούσε το δράμα μιας απαγωγή παιδιού, αλλά ήταν μιούζικαλ…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...