263
Ο Σπύρος Μπιμπίλας προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα | ΙΝΤΙΜΕnews

Σπύρος Μπιμπίλας μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα: Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 12:14
Ο Σπύρος Μπιμπίλας προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σπύρος Μπιμπίλας μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα: Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 12:14

Λακωνικός ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αρκέστηκε να πει ότι τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Στις σύντομες δηλώσεις του έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, ο κ. Μπιμπίλας χαρακτήρισε εξάλλου αποκυήματα φαντασίας τις πληροφορίες που είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας περί κατάθεσης, από πλευράς του, φακέλων ή/και άλλων στοιχείων για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατέθετε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο για περισσότερο από μία ώρα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσής του, λέγοντας μόνο ότι η διαδικασία ξεκίνησε και επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για “το τι έφερα και τι δεν έφερα”, αφού, όπως είπε, εκπρόσωποι του Τύπου εμφανίστηκαν να γνωρίζουν τι θα προσκομίσει πριν καν μιλήσει ο ίδιος.

«Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο», είπε. «Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες, ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα».

Πέρα από τον Δημήτρη Λιγνάδη, η εισαγγελική έρευνα εστιάζεται σε ένα ακόμη γνωστό πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο για τον ρόλο του σε άλλες καταγγελλόμενες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για πρόσωπο σε βάρος του οποίου υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία για βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, χωρίς να έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθούν, ο ηθοποιός, ηλικίας περίπου 40 ετών, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, με συμμετοχές σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές σκηνοθετών πρώτης γραμμής, σε Ελλάδα και Κύπρο, και σταθερή παρουσία σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...