185
|

Θάνατος στου Φιλοπάππου για ένα κινητό

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 16:43

Θάνατος στου Φιλοπάππου για ένα κινητό

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 16:43

Για ένα κινητό τηλέφωνο έχασε τη ζωή του, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 25χρονος που έπεσε θύμα ληστείας μαζί με τη φίλη του στον Λόφο του Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος Νίκος έκανε βόλτα με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία όταν δέχθηκαν την επίθεση των ληστών (πιθανότατα συμμορία αλλοδαπών). Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία κάτω από αδιευκρίνιστες -ακόμη- συνθήκες, ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο. Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο και πλέον η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, ώστε να εντοπίσει τα ίχνη είτε των ίδιων των ληστών είτε των κλεπταποδόχων.

Κατά πληροφορίες πάντως, οι δράστες φέρεται να έχουν «ξεφορτωθεί» τα κινητά τηλέφωνα που πήραν από το ζευγάρι και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, το έργο της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται ακόμη  πιο δύσκολο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, επικεντρώνονται σε συμμορία ληστών από το Πακιστάν. Δύο εκ των μελών της ομάδας είναι σεσημασμένοι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...