337
Αεροφωτογραφία από την παραλία του Creta Maris Beach Resort του ομίλου Μεταξά |

Τέσσερα ξενοδοχεία το 2020 για τον όμιλο Μεταξά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 10:00
Αεροφωτογραφία από την παραλία του Creta Maris Beach Resort του ομίλου Μεταξά
|

Τέσσερα ξενοδοχεία το 2020 για τον όμιλο Μεταξά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 10:00

Με τέσσερα ξενοδοχεία κάτω από ενιαία εταιρική ταυτότητα μπαίνει στη νέα χρονιά ο όμιλος Μεταξά. Το τέταρτο ξενοδοχείο του θα λειτουργήσει το 2020, καθώς την άνοιξη υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί η ξενοδοχειακή μονάδα στη Βλυχάδα της Σαντορίνης, με δυναμικότητα 68 δωμάτια. Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη είναι και η επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ στο Καβούσι για το Cape Tholos Luxury Resort, το οποίο εγκρίθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Greece και είναι σε καθεστώς Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ). Πρόκειται για ιδιόκτητη έκταση 1.200 στρεμμάτων στον κόλπο του Μιραμπέλου στο Λασίθι και αφορά τη δημιουργία τριών πεντάστερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μίας μαρίνας 80 σκαφών, ενώ θα κατασκευαστούν και περίπου 210 βίλες από 100 τ.μ. έως 300 τ.μ. προς πώληση ή ενοικίαση.

Το 2020 είναι «χρονιά – ορόσημο», τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου, Ανδρέας Μεταξάς, τονίζοντας ότι «με τη νέα ομιλική φυσιογνωμία και ταυτότητα με την οποία βγαίνουμε προς τα έξω το 2020, σηματοδοτώντας την είσοδό μας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης με νέες επενδύσεις».

Metaxa Hospitality Group

Σήμερα το Metaxa Hospitality Group διαθέτει τρία ξενοδοχεία: το Creta Maris Beach Resort με 681 δωμάτια στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, το Magic Life Candia Maris με 317 δωμάτια στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa δυναμικότητας 57 δωματίων στη Σαντορίνη. Επιπλέον ο όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα.

Όπως προαναφέρθηκε, στη Σαντορίνη ο Όμιλος Μεταξά αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2020 το δεύτερο ξενοδοχείο στη θέση Βλυχάδα, δυναμικότητας 68 δωματίων και επένδυσης 11,5 εκατ. ευρώ.

Το Metaxa Hospitality Group έχει διακριθεί με περισσότερα από 45 διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις. Η νέα του ταυτότητα έχει κεντρικό άξονα τον πελάτη «ως καλεσμένο», αντλώντας έμπνευση από τον Μινωϊκό πολιτισμό και τον θρόνο του Μίνωα.  Σε αυτήν εκφράζονται οι τρεις βασικοί άξονες της φιλοσοφίας του ομίλου, για αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, βιώσιμη ανάπτυξη με πρωταρχική μέριμνα τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία και πρωταρχική μέριμνα για επισκέπτες και στελέχη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...