154
|

Τέλος στα παράνομα ρεβεγιόν των ξενοδοχείων – Μόνο room service

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 11:42

Τέλος στα παράνομα ρεβεγιόν των ξενοδοχείων – Μόνο room service

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 11:42

Το φαινόμενο των εορταστικών ρεβεγιόν από τα ξενοδοχεία έσπευσε να πατάξει εν τη γενέσει του η κυβέρνηση με απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή:

Με ανακοίνωσή της την Τετάρτη ενημέρωσε τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, κατά την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δεν θα λειτουργήσουν. Θα επιτρέπεται μόνον στους διαμένοντες η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service).

Αυτή η ανακοίνωση ήρθε ύστερα από πληροφορίες που ήθελαν ξενοδοχεία να υπόσχονται εορταστικά σουαρέ με μπουφέ για τους ενοίκους τους την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσελκύοντας έτσι πελάτες από την ίδια περιφέρεια να νοικιάσουν δωμάτια ώστε να απολαύσουν ένα εορταστικό δείπνο παρακάμπτοντας τους περιορισμούς που ισχύουν για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο ίδιος ο αν. υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ερωτηθείς στο Open για τα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία, είχε απαντήσει: «Τέτοια φαινόμενα θα περιοριστούν. Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...