251
Τα πανό του ΚΚΕ κρεμασμένα στα τείχη της Ακρόπολης | Youtube

Τα ΚΚΕ κάλυψε τα τείχη της Ακρόπολης με πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 08:30
Τα πανό του ΚΚΕ κρεμασμένα στα τείχη της Ακρόπολης
|Youtube

Τα ΚΚΕ κάλυψε τα τείχη της Ακρόπολης με πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 08:30

Δύο τεράστια πανό -ένα γραμμένα στα ελληνικά και ένα στα αγγλικά- κρέμασαν στα τείχη της Ακρόπολης μέλη του ΚΚΕ και τη ΚΝΕ, για να διαμαρτυρηθούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που αναμένεται να ψηφιστεί απόψε από τη Βουλή.

 «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό». ΝΑΙ στη φιλία – αλληλεγγύη, και κοινή πάλη των λαών», γράφουν τα πανό που  αναρτήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον Περισσό, με την ενέργεια αυτή στην Ακρόπολη, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στέλνουν το μήνυμα της καταδίκης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που όπως καταγγέλλουν, είναι νατοϊκής έμπνευσης που ρίχνει νερό στο μύλο των εθνικισμών και των αλυτρωτισμών, σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Στο ίδιο πλαίσιο καλούν σε συλλαλητήρια το απόγευμα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Στη συγκέντρωση της Αθήνας που θα γίνει στις 18.30, στο πάρκο Ελευθερίας, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση θα γίνει στις 18.30, στο Άγαλμα Βενιζέλου και θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει στις 18.30 μ.μ., στη Λάρισα στην πλατεία ΑΤΑ.

Στο παρελθόν το ΚΚΕ έχει πραγκματοποιήσει αντίστοιχες διαμαρτυρίες χρησιμοποιώντας τον βράχο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα για να περάσει τα μηνύματά του για το προσφυγικό,  και την πολιτική της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...