233
Ο Μοχσέν Αχμαντιπούρ, που επέζησε, και η σύζυγός του Ρόζα Αζαντιάν που έχασε τη ζωή της κατά τη συντριβή | Telegraph/Facebook

Συντριβή στο Ιράν: Ο ίδιος γλίτωσε χάρη σε ένα λάθος, έχασε όμως τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 10:21
Ο Μοχσέν Αχμαντιπούρ, που επέζησε, και η σύζυγός του Ρόζα Αζαντιάν που έχασε τη ζωή της κατά τη συντριβή
|Telegraph/Facebook

Συντριβή στο Ιράν: Ο ίδιος γλίτωσε χάρη σε ένα λάθος, έχασε όμως τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 10:21

Ενα λάθος στο εισιτήριο κράτησε έναν άνδρα από το Ιράν έξω από την πτήση 752 που τα ξημερώματα της Τετάρτης αναχωρούσε από τον Τεχεράνη για το Κίεβο.

Αυτό θα ήταν μια μικρή ταλαιπωρία για τον Μοχσέν Αχμαντιπούρ, αν λίγα λεπτά αργότερα το αεροσκάφος δεν συντριβόταν στα περίχωρα της Τεχεράνης παρασύροντας στον θάνατο και τους 176 επιβαίνοντες. Μεταξύ τους ήταν και η σύζυγός του με την οποία θα πετούσαν μαζί.

Το εισιτήριο του Αχμαντιπούρ ακυρώθηκε κατά λάθος, αναφέρει ο Telegraph. Ο ίδιος ήταν ακόμη μέσα στο τέρμιναλ του αεροδρομίου όταν έμαθε για τη συντριβή από την οποία δεν επέζησε κανένας.

Ο 38χρονος άνδρας θα ταξίδευε με τη 43χρονη σύζυγό του, Ρόζα Αζαντιάν, μέσω Ουκρανίας, στον Καναδά όπου ζούσαν. Από τους 176 νεκρούς οι 63 ήταν Καναδοί, ένας υψηλός αριθμός που εξηγείται από τις φτηνές πτήσεις της Ukraine International Airlines προς τον Καναδά.

Η πτήση στάθηκε επίσης το πρόωρο τέλος της κοινής ζωής τους και για ένα νιόπαντρο ζευγάρι Ιρανών.

Ο Αράς Πουρζαράμπι και η Πουνέχ Γκορίζ, 26 και 25 ετών, είχαν αναχωρήσει από το Ιράν, όπου παντρεύτηκαν, για τον Καναδά. Μαζί τους ήταν άλλα τέσσερα άτομα που είχαν έλθει στο Ιράν για το γαμήλιο γλέντι.

Οικογένειες, ζευγάρια, φερέλπιδες επιστήμονες ήταν ανάμεσα στους νεκρούς, οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχασαν τη ζωή τους από ένα τραγικό λάθος των Ιρανών που κατέρριψαν οι ίδιοι το αεροσκάφος, λίγες ώρες μετά την πυραυλική επίθεση κατά αμερικανικών στόχων στο Ιράκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...