390
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πρόσφατη παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο για την τιμητική πολιτογράφηση της μητέρας και του μικρότερου αδελφού του | ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2021, 10:56
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πρόσφατη παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο για την τιμητική πολιτογράφηση της μητέρας και του μικρότερου αδελφού του
|ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2021, 10:56

Το έχει δείξει τόσες και τόσες φορές: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του έχουν την οικογένειά τους σε πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα. Αυτό απέδειξε για μία ακόμα φορά ο Giannis μιλώντας συγκινημένος για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε για το αντάλλαγμα που θα ζητούσε αν του έλεγαν να θυσιάσει την καριέρα, τους τίτλους και τη δόξα του.

«Τον πατέρα μου. Θα έδινε τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Παράλληλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη.

«Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ! Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του! Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε! Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ! Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, Παπαλουκάς και Διαμαντίδης. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω! Τον σέβομαι! Θα μπορούσε να είναι πατέρας μου! Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Ήμουν τρομερά αγχωμένος όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ! Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο! Σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται ως πρωταθλητής ΝΒΑ, είπε πως «συνεχίζουμε, αυτό τελείωσε! Κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις, πρέπει να παραμείνεις ταπεινός. Να δέχεσαι συμβουλές. Έχω καταλάβει στη ζωή μου πως αυτό δουλεύω. Έχω φτάσει ως εδώ και είμαι ταπεινός».

Τέλος, μιλώντας για το μέλλον του στην εθνική ομάδα είπε:

«Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν χρόνο! Δεν θέλω να βάλω πίεση. Θέλω να πάμε και να το διασκεδάσουμε. Δεν παίζεις στην Εθνική ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα. Ζεις για να ακούς τον κόσμο να σου λέει “μας έδωσες χαρά που κερδίσαμε. Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Πήγα στην παρέλαση των Μπακς και είδαμε 200.000 κόσμο, όλοι τους με χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο; Θέλω να είμαι καλά το 2022, θέλω πολύ να τα καταφέρω. Μακάρι»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...