271
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 68χρονου στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου | ERT/WebTV

Ρέθυμνο: Παππούς βίαζε την εγγονή του – Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2022, 13:27
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 68χρονου στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου
|ERT/WebTV

Ρέθυμνο: Παππούς βίαζε την εγγονή του – Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2022, 13:27

Είναι μια υπόθεση βιασμού ανηλίκου που σοκάρει –σωστότερα: είναι άλλη μία υπόθεση που σοκάρει, καθώς συνέβαινε επί χρόνια με θύμα ακόμα ένα παιδί «αόρατο» και με το έγκλημα να αποκαλύπτεται μόνο όταν έγινε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το σκηνικό αυτή τη φορά ήταν το Ρέθυμνο της Κρήτης. Λίγο μετά τις 11:30 της Τρίτης ένας 68χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη σήμερα εγγονή του από την εποχή που εκείνη ήταν ακόμα πέντε ετών!

Οπως ανέφερε το ertnews.gr, ο ινδικής καταγωγής 68χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν είχε δικηγόρο, οπότε το δικαστήριο διόρισε τον Θωμά Λεχωβίτη, ο οποίος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία. Η απολογία του 68χρονου θα γίνει επομένως αύριο Τετάρτη, στις 12:30 μ.μ.

Το συγκλονιστικό είναι πως η υπόθεση έγινε γνωστή όταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβωντας τις φλέβες της με ξυράφι.
Εντρομοι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να ανοίξει την καρδιά του σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Την Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...