245
Σαφές και αυστηρό το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη (δεξιά στη φωτογραφία) στον Πέτρο Κόκκαλη | INTIMEnews

Μώραλης σε Πέτρο Κόκκαλη: Παραιτήσου αν μπεις στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2019, 14:01
Σαφές και αυστηρό το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη (δεξιά στη φωτογραφία) στον Πέτρο Κόκκαλη
|INTIMEnews

Μώραλης σε Πέτρο Κόκκαλη: Παραιτήσου αν μπεις στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2019, 14:01

Την επίσημη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, προκάλεσε η εντεινόμενη μέρα με τη μέρα φημολογία για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καθώς ο πόλεμος του Μαξίμου με τον (πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, το 2014) Βαγγέλη Μαρινάκη μαίνεται με αμείωτη ένταση, με πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου εναντίον του εφοπλιστή και σκληρές ανακοινώσεις από τον ίδιο κατά της κυβέρνησης, οι φήμες για την υποψηφιότητα Κόκκαλη (και κυρίως το γεγονός ότι δεν διαψεύδονται ούτε ανεπίσημα) δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητες.

Ετσι, με επίσημη ανακοίνωσή του δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» (με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη) ο Πέτρος Κόκκαλης (σ.σ. εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας) καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα που τον φέρουν υποψήφιο με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση -αν δηλ. η κάθοδος του κ. Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ αποδειχθεί ότι δεν περιορίζεται σε επίπεδο φημολογίας- καλείται να υποβάλει την παραίτησή του από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», δεδομένου όπως υπογραμμίζεται, ότι το κυβερνών κόμμα και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...