192
| INTIMEnews

Οικονόμου: «Τραμπισμός α λα γκρέκα» από τον Τσίπρα – δεν θα τον ακολουθήσουμε

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2022, 12:31
|INTIMEnews

Οικονόμου: «Τραμπισμός α λα γκρέκα» από τον Τσίπρα – δεν θα τον ακολουθήσουμε

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2022, 12:31

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, προκάλεσε η σειρά αναρτήσεων του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter περί «αγίας οικογένειας» και «καθεστώτος Μητσοτάκη», με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε σκόπιμο να συνεχίσει την (προεκλογική) επίθεσή του στην κυβέρνηση και τον Πρωθπουργό.

«Από την πολιτική τοξικότητα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: τον βούρκο», σχολίασε ο κ. Οικονόμου για το ύφος των αναρτήσεων Τσίπρα και κατέληξε στην απάντηση του:

«Οπως φαίνεται, στο βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυόμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον “τραμπισμό α λα γκρέκα” ούτε να πλήξει τη Δημοκρατία μας ούτε να βλάψει την κοινωνία και την Πατρίδα μας».

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «αγία οικογένεια συμφερόντων» που «ζει τον μύθο της τελειότητάς της», καλώντας την «ελληνική κοινωνία να βάλει τελεία σε αυτή την εφιαλτική τελειότητα».

«Πολιτική Αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος; Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών», ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει, ζητώντας από τους πολίτες «καθαρή νίκη» για την «απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη χωρίς δεύτερες εκλογές», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...