222
Ο Χιου Γκραντ και η εκλεκτή της καρδιάς του Αννα Εμπερσταϊν | EPA/MIKE NELSON

Ο Χιου Γκραντ παντρεύεται πρώτη φορά (στα 57 του)

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 16:01
Ο Χιου Γκραντ και η εκλεκτή της καρδιάς του Αννα Εμπερσταϊν
|EPA/MIKE NELSON

Ο Χιου Γκραντ παντρεύεται πρώτη φορά (στα 57 του)

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 16:01

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη δήλωσή του ότι «τώρα που μεγάλωσα και ασχήμυνα μου προτείνουν πιο ενδιαφέροντες ρόλους», έγινε γνωστό ότι ο Χιου Γκραντ αποφάσισε να παντρευτεί πρώτη φορά στα 57 του – όπως ανακοίνωσε και το BBC.

Ο διάσημος ηθοποιός που μας πληροφόρησε ότι έχει ξεμπερδέψει οριστικά με τις ρομαντικές κομεντί -είδος που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό παγκοσμίως-, υπήρξε επί χρόνια ένας από τους πιο περιζήτητους και «ορκισμένους» εργένηδες.

Αυτή λοιπόν η στροφή του στην επισημοποίηση μιας σχέσης, ύστερα από τόσα χρόνια άρνησης στον θεσμό του γάμου, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο ρομαντικής κομεντί: εκείνος που ξαφνικά αποφασίζει να «σοβαρευτεί», να αποχαιρετίσει την αέναη περιπλάνηση και να δοθεί ολοκληρωτικά στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Και το όνομα αυτής: Αννα Εμπερσταϊν. Πρόκειται για μια σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό, με την οποία ο Χιου Γκραντ έχει αποκτήσει τρία παιδιά – συνολικά ο ηθοποιός έχει πέντε, τα άλλα δύο τα έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, την κινέζα Τιγκλάν Χονγκ.

Ο πρωταγωνιστής μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών όπως «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» και πολλών ακόμη, έχει στο παρελθόν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις φλογερές κατακτήσεις και τις πλούσιες ερωτικές του περιπέτειες. Φαίνεται λοιπόν ότι στο πρόσωπο της 39χρονης Σουηδέζας βρήκε επιτέλους το λιμάνι του, τώρα που «μεγάλωσε, ασχήμυνε» και αποφάσισε να σοβαρευτεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...