304
Αφίσα της ταινίας έξω από κινηματογράφο της Αθήνας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε άλλα δεν του έκατσε το Τζόκερ» – προς αλλαγή ο νόμος για τους ανηλίκους

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2019, 14:25
Αφίσα της ταινίας έξω από κινηματογράφο της Αθήνας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε άλλα δεν του έκατσε το Τζόκερ» – προς αλλαγή ο νόμος για τους ανηλίκους

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2019, 14:25

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγή του νόμου, δυνάμει του οποίου δόθηκε η επίμαχη εντολή για ελέγχους της Αστυνομίας σε κινηματογράφους κατά την προβολή της ταινίας «Τζόκερ», εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τρίτη.

Οσο για τις πολιτικές προεκτάσεις που πήρε το θέμα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης σχολίασε δηκτικά ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση έπαιξε αλλά δεν την έκατσε το Τζόκερ»!

«Αν υπάρχουν ζητήματα με τη νομοθεσία, θα την αλλάξουμε», διαβεβαίωσε ο κ. Πέτσας  και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόπειρά του να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση, λέγοντας:

«Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κατασκευάσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα προφίλ του ακροδεξιού και του σκληρού νεοφιλελεύθερου πολιτικού, προσπάθεια που κατέρρευσε το βράδυ των εκλογών. Με τον ίδιο τρόπο θα καταρρεύσει και αυτό που προσπαθεί τώρα να κατασκευάσει».

«Σε όλη την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση επένδυσε σε ένα προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν υπάρχει. Προσπάθησε να κατασκευάσει ένα προφίλ νεοφιλελεύθερο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακροδεξιό. Όλη αυτή η προσπάθεια κατέρρευσε το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να συμπληρώσει:

«Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή αυτοδυναμία με ένα ποσοστό 40% στον Κυριάκο Μητσοτάκη εμπιστευόμενοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ηγείται ενός κεντροδεξιού λαϊκού κόμματος όπως η ΝΔ που αγκαλιάζει σήμερα όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Άρα αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες δυο ημέρες από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να επενδύσει στο ίδιο προφίλ θα έχει την ίδια κατάληξη. Έπαιξε η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά δεν της έκατσε το Τζόκερ».

«Οσον αφορά την ουσία της υπόθεσης η αστυνομία κάνει την δουλειά της εφαρμόζοντας τους νόμους. Αν ο νόμος που φέρει και την υπογραφή του κ. Ραγκούση είναι κάτι που πρέπει να επανεξεταστεί αυτό είναι ζήτημα της Βουλής», ήταν η ακριβής διατύπωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το ενδεχόμενο αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...