271
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 2016 στις Κάννες | EPA

Ο «σκληρός» εργοδότης Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 21:08
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 2016 στις Κάννες
|EPA

Ο «σκληρός» εργοδότης Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 21:08

Το πρόσωπο του σκληρού (πρώην) εργοδότη (της) Ρόμπερτ Ντε Νίρο είδε μια πρώην υπάλληλος της Canal Productions, εταιρείας παραγωγής του διάσημου ηθοποιού.

Η Canal κατέθεσε μήνυση εναντίον της ζητώντας αποζημίωση 5,4 εκατ. ευρώ λόγω… ανεξέλεγκτης θέασης τηλεοπτικών σειρών και χρέωσης υπέρογκων ποσών σε ντελιβεράδικα εν ώρα εργασίας.

Οπως αναφέρει η Guardian, η Τσέις Ρόμπινσον ήταν μέχρι τον περασμένο Απρίλιο (όταν και υπέβαλε την παραίτησή της), αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών στην Canal με ετήσιες απολαβές που ανέρχονταν στα 270.000 ευρώ.

Ωστόσο, η Ρόμπινσον αντί να εργάζεται, δεν σταματούσε να βλέπει τηλεοπτικές σειρές στο γραφείο της, καταναλώνοντας παράλληλα αστακούς και χαβιάρια από πανάκριβα εστιατόρια, τα οποία και χρέωνε στους εταιρικούς λογαριασμούς.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η υπάλληλος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα «Φιλαράκια», καθώς είδε 55 επεισόδια (!) μέσα σε τέσσερις ημέρες τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον ίδιο μήνα, είδε πάλι μέσα σε τέσσερις ημέρες στο γραφείο 20 επεισόδια από το «Arrested Development» και 10 από το «Schitt’s Creek».

Τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες μάλιστα φρόντιζε να χρεώνει την εταιρική της κάρτα, παραγγέλλοντας από ακριβά εστιατόρια, όπως το «Caviar San Franscisco» και το «Paola’s Restaurant».

Σύμφωνα με τη μήνυση, μέσα σε χρονικό διάστημα δυο ετών η Ρόμπινσον «φόρτωσε» τους εταιρικούς λογαριασμούς με «αδικαιολόγητες χρεώσεις», όπως 11.300 ευρώ για φαγητό από το «Paola’s Restaurant», 8.100 ευρώ για γλυκά από το φημισμένο «Dean and Deluca» και τρόφιμα-ποτά από το «Whole Foods» καθώς και 29.000 ευρώ σε ταξί!

Στη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

«Η παρακολούθηση προγραμμάτων στο Netflix δεν ήταν σε καμία περίπτωση σχετική με τις επαγγελματικές αρμοδιότητες της Ρόμπινσον και γινόταν για την προσωπική της ψυχαγωγία, διασκέδαση και ευχαρίστηση σε ώρες που πληρωνόταν για να εργάζεται».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...