348
Ο Τάσος Τρύφωνος παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο | ΡΙΚ

Ο ΣΚΑΪ παίρνει έτοιμο τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2019, 17:51
Ο Τάσος Τρύφωνος παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο
|ΡΙΚ

Ο ΣΚΑΪ παίρνει έτοιμο τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2019, 17:51

Δύο δεκαετίες. Τόσες έχουν περάσει σχεδόν από τότε που το τηλεπαιχνίδι «Πιο Αδύναμος Κρίκος» έκανε την πρεμιέρα του στην ελληνική TV. Ηταν στο κραταιό τότε Μega με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ελενα Ακρίτα. Τώρα επιστρέφει. Φυσικά, Mega δεν υπάρχει πια. Οσο για την κυρία Ακρίτα ούτε που θέλει να το ακούει –είχε διηγηθεί πόσο την είχε φέρει στα όριά της η εμπειρία και πώς επειδή ήταν πολύ αυστηρή φαινόταν τρομακτική σε ένα ευρύ κοινό, σε βαθμό που οι συμμαθητές του γιου της φοβόντουσαν να παίζουν μαζί του!

Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος», μια ιδέα του ΒΒC, επιστρέφει στη χώρα μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο οποίος «αγοράζει» την εκπομπή… έτοιμη από την Κύπρο. Ετοιμη όχι μόνο με τον ίδιο παρουσιαστή αλλά και έχοντάς τη διαφημίσει ήδη επί έναν χρόνο.

Μέσα από βίντεο που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο, ο ΣΚΑΪ είχε φροντίσει (και) μέσα από ενημερωτικές εκπομπές του να κάνει viral τις απίστευτα ανόητες απαντήσεις που έδιναν οι κύπριοι παίκτες, με αποτέλεσμα να ανάγει τη σειρά σε καλτ, μολονότι αυτή δεν προβαλλόταν στην Ελλάδα.

Ετσι, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τον Ομιλο του ΣΚΑΪ, η εκπομπή θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με παρουσιαστή μάλιστα τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια κρατούσε την παρουσίαση του παιχνιδιού στην Κύπρο –ο κ. Τρύφωνος θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα παρουσιάζει τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο».

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες. Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο. «Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο; Ρολόι!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...