227
Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιόακιν Φίνιξ ως «Τζόκερ» | SOOC/DC Comics/CreativeProtagon

Ο Ραγκούσης καταγγέλλει τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ για ανηλίκους στις προβολές του «Τζόκερ»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2019, 09:57
Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιόακιν Φίνιξ ως «Τζόκερ»
|SOOC/DC Comics/CreativeProtagon

Ο Ραγκούσης καταγγέλλει τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ για ανηλίκους στις προβολές του «Τζόκερ»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2019, 09:57

Οι καταγγελίες για «εφόδους» (εδώ) αστυνομικών σε κινηματογράφους όπου προβάλλεται η πολυσυζητημένη ταινία του Τοντ Φίλιπς «Τζόκερ», προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στις αίθουσες ανήλικοι –δεδομένου ότι το φιλμ έχει τη σήμανση «ακατάλληλο»– προκάλεσαν, όπως αναμενόταν, την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για επιστροφή σε «σκοτεινές εποχές» κλπ.

Ο αρμόδιος τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η οποία του επιβεβαίωσε την αστυνομική επιχείρηση στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικοινώνησα πριν από λίγο επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκειμένου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών κατά την προβολή της ταινίας “Joker”.

» Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου», ανέφερε μέσω Twitter το πρωί της Δευτέρας, ο βουλευτής του Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, μάλιστα, έσπευσε ακολούθως να χρεώσει αυτές τις πρακτικές προσωπικά στον Πρωθυπουργό (!) αλλά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον οποίο, μέχρι και πριν από  λίγα χρόνια ήταν σύντροφοι στο ίδιο κόμμα και στην ίδια κυβέρνηση…

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους», σχολίασε πομπωδώς ο κ. Ραγκούσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...