232
Ο Ταγίπ και η Εμινέ Ερντογάν παρακολουθούσαν με όχι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά ο πρώτος | YouTube

Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε (και) στις εκδηλώσεις για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 19:27
Ο Ταγίπ και η Εμινέ Ερντογάν παρακολουθούσαν με όχι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά ο πρώτος
|YouTube

Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε (και) στις εκδηλώσεις για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 19:27

Την ώρα που δεκάδες ηγέτες παρακολουθούσαν μια ιστορική τελετή στο Παρίσι και δεκάδες κάμερες ήταν στραμμένες πάνω τους, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε.

Ο Ερντογάν ήταν καλεσμένος του γάλλου προέδρου για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο, παρά την παρουσία τόσων ηγετών, δεν κατάφερε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Ευτυχώς για τον ίδιο η σύζυγός του Εμινέ (και αυτή κάπως νυσταγμένη) έκανε μια κίνηση με το δάχτυλο και τον επανέφερε στην τάξη.

Το ζεύγος Τραμπ κάτι σχολιάζει, η Ανγκελα Μέρκελ κοιτά προς τα πάνω, αλλά ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ μάλλον παίρνει ένα σύντομο ύπνο. Δίπλα του ο γιος του Μουλάϊ (REUTERS/Benoit Tessier/Pool)

Δεν ήταν ο μόνος που κουράστηκε (ή ίσως βαρέθηκε) από τις εκδηλώσεις στη Γαλλία.

Ο Μοχάμεντ ο Στ΄, βασιλιάς του Μαρόκου, συνελήφθη και αυτός να κοιμάται και μάλιστα στην πρώτη σειρά, ακριβώς δίπλα στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ!

Ο αμερικανός πρόεδρος ήταν αυτός που πρόσεξε τον μαροκινό μονάρχη και τον «κάρφωσε» με ένα αυστηρό βλέμμα. Περισσότερο διακριτική ήταν η Μελάνια που δεν αντέδρασε.

Πάντως, αν πιστέψουμε τους ψιθύρους στο Μαρόκο, ο 54χρονος βασιλιάς είναι βαριά άρρωστος. Αυτό θα δικαιολογούσε το μικρό αμάρτημά του, αλλά η υγεία του είναι και κάτι που επίσημα δεν συζητείται ποτέ στη χώρα του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...