285
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Θα δοκιμάσει στην πολιτική; | INTIMESports

Σενάρια για Αλβέρτη υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 14:58
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Θα δοκιμάσει στην πολιτική;
|INTIMESports

Σενάρια για Αλβέρτη υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 14:58

Τα νέα κυκλοφόρησαν σαν αστραπή! Η λύση στο πρόβλημα της Κουμουνδούρου ως προς την εξεύρεση υποψηφίου για τον δήμο Αθηναίων (ικανού να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο) φαίνεται ότι ακούει στο όνομα Φραγκίσκος Αλβέρτης. Αυτός ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που περιέγραψε προ ημερών ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr.

Σύμφωνα με μια σειρά ρεπορτάζ που θέλουν τον Πρωθυπουργό να έχει δηλώσει ότι έχει στη φαρέτρα του όνομα-έκπληξη που «δεν ξέρει να χάνει», ο βετεράνος του μπασκετικού Παναθηναϊκού μοιάζει μια καλή λύση για να βγει η Κουμουνδούρου από το αδιέξοδο. Προς το παρόν πάντως ο κ. Αλβέρτης δηλώνει ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση με κανέναν».

Το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα είναι μεγάλο. Υπάρχει μεν ο κεντροαριστερός και σοσιαλδημοκράτης κ. Γερουλάνος, ο οποίος αν έχει και την κατάλληλη (κυβερνητική) στήριξη, έχει πιθανότητες να νικήσει τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ κ. Μπακογιάννη, αλλά για πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θεωρείται πολύ… «αστός» και όχι αρκούντως ανατρεπτική επιλογή. (Γιατί θα ήταν ανατρεπτική επιλογή ένας πρώην, έστω και διαπρέψας, μπασκετμπολίστας, μένει να εξηγηθεί)

Ενδεικτική άλλωστε ήταν και η ατάκα του Πρωθυπουργού από τη συζήτηση που είχε στον Alpha στο περιθώριο της συνέντευξης στον Αντώνη Σρόιτερ την περασμένη εβδομάδα: θα κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα ένα πρόσωπο-έκπληξη «που δεν ξέρει να χάνει» και θα το ανακοινώσει στα μέσα του Νοεμβρίου.

Αν θυμίσουμε και μία άλλη ατάκα του γνωστού για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, κ. Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία το μόνο του άγχος του για τους γιους του ήταν μην τυχόν δεν γίνουν Παναθηναϊκοί, οι  φήμες για υποψηφιότητα από τον χώρο του μπάσκετ και δη από τον «εξάστερο» Παναθηναϊκό, είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...