937
Η Αμπερ Χερντ φαινόταν ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής του, όμως ο Ελον Μασκ μετά τον χωρισμό τους αναζητεί δημοσίως νύφη! Τόσο πολύ θέλει να βάλει γαμπριάτικο κοστούμι... |

Ο Ελον Μασκ αναζητεί δημοσίως νύφη – δεν μπορεί να κοιμάται μόνος!

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 07:08
Η Αμπερ Χερντ φαινόταν ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής του, όμως ο Ελον Μασκ μετά τον χωρισμό τους αναζητεί δημοσίως νύφη! Τόσο πολύ θέλει να βάλει γαμπριάτικο κοστούμι...
|

Ο Ελον Μασκ αναζητεί δημοσίως νύφη – δεν μπορεί να κοιμάται μόνος!

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 07:08

Εδώ και αρκετό καιρό δεν περνάει κυριολεκτικά ούτε μια μέρα που να μην στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Η πολυσχιδής δραστηριότητα του αμερικανού μεγιστάνα και οραματιστή Ελον Μασκ, σε συνδυασμό με την συχνότητα με την οποία τοποθετείται δημόσια, τον έχει αναγάγει σε κάτι σαν… μόνιμη στήλη στις εφημερίδες, τις τηλεοπτικές εκπομπές κάθε είδους και, φυσικά, στα ενημερωτικά μέσα στο Internet.

Ο άνθρωπος που θέλει με τις μπαταρίες του να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία της ενέργειας, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του να κάνει το ίδιο στους δρόμους, με τα υπερηχητικά του τρένα να μας μετακινεί σε χρόνο dt από πόλη σε πόλη, με τα υπόγεια τούνελ του να διευκολύνει την κίνηση στους δρόμους και με τους πυραύλους του να μας στείλει στον Αρη, ο άνθρωπος με την περιουσία των 19 δισ. δολαρίων που μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο του και να συνομιλήσει αμέσως με τους ηγέτες πολλών χωρών στον πλανήτη, ο άνθρωπος που οι New York Times χαρακτηρίζουν «το πιο επιτυχημένο και σημαντικό επιχειρηματία στον πλανήτη», ο άνθρωπος αυτός έχει, όπως φαίνεται και αυτός τα δικά του ολίγον… πεζά βάσανα.

FREMONT, CA - SEPTEMBER 29: Tesla CEO Elon Musk demonstrates the falcon wing doors on the new Tesla Model X Crossover SUV during a launch event on September 29, 2015 in Fremont, California. After several production delays, Elon Musk officially launched the much anticipated Tesla Model X Crossover SUV. The (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)
Ο Μασκ βγαίνει από το νέο ηλεκτρονικό αυτοκίνητο της εταιρείας του Tesla (Justin Sullivan/Getty Images/Ideal Images)

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone, στην οποία εξιστορεί όλη την ιστορία της ζωής του, ο Μασκ ομολογεί ότι είναι συντετριμμένος από τον χωρισμό του με την αμερικανίδα ηθοποιό Αμπερ Χερντ. Γνωρίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο με την 31 ετών ηθοποιό και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Όμως τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό ότι χώρισαν.

elon-musk-0b50501d-c829-4634-aaa8-8afbda486949
Ο Μασκ στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone

Η επίσημη δικαιολογία ήταν το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο, που δεν τους επέτρεπε να βρίσκονται τόσο πολύ όσο απαιτεί μια μόνιμη σχέση. Ο Μασκ αναφέρει στην συνέντευξη του ότι η Χερντ ήταν εκείνη που διέκοψε την σχέση και ότι εκείνος δεν μπορεί ακόμη να το ξεπεράσει. Αναφέρει επίσης ότι βασανίζεται τα βράδια αφού του είναι αδύνατον να κοιμάται μόνος του.

Ο Μασκ δηλώνει ότι δεν μπορεί να ζει χωρίς να είναι ερωτευμένος μέσα σε μια σχέση και ότι είναι υπέρμαχος των μακροχρόνιων σχέσεων, γι αυτό και με την ευκαιρία που του έδωσε το περιοδικό δήλωσε δημόσια ότι αναζητά την γυναίκα που θα περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του!

Από ό,τι φαίνεται πάντως, αυτό που λέει ο Μασκ, ότι δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μόνος του, είναι ακριβές. Από την άλλη πλευρά όμως οι επιλογές που κάνει στην προσωπική του ζωή δεν είναι και πολύ συμβατές με την επιθυμία του για  σταθερότητα στη σχέση του με τη σύντροφο του.

 

GettyImages-645673156
Μαζί με την μητέρα του, η οποία είναι διάσημο μοντέλο (Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Images)

Ο Μασκ ερωτεύτηκε τη συμφοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο (και μετέπειτα συγγραφέα) Τζάστιν Γουίλσον. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το 2000 ο Μασκ και η καναδικής καταγωγής σύντροφος του παντρεύτηκαν και αφού έχασαν από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου το μόλις δέκα εβδομάδων παιδί τους, στη συνέχεια, με την βοήθεια τεχνητής γονιμοποίησης έκαναν πέντε παιδιά, δίδυμα και κατόπιν τρίδυμα αγόρια. Το 2008 ο μεγαλοεπιχειρηματίας έστειλε γραπτό μήνυμα στην σύζυγο του για να της ανακοινώσει ότι χωρίζουν επειδή έχει συνάψει άλλη σχέση. Αυτή η άλλη σχέση ήταν με την 23χρονη τότε βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλει στην οποία ο Μασκ έκανε πρόταση γάμου δέκα μόλις ημέρες μετά τη γνωριμία τους και τελικά παντρεύτηκαν το 2010.

2014-03-03T120000Z_990804418_TB3EA330963QS_RTRMADP_3_OSCARS
Με την ηθοποιό Ταλούλα Ρίλει το 2014, στην οποία ανακοίνωσε ότι χωρίζουν με γραπτό μήνυμα (REUTERS/Danny Moloshok )

Το 2012 ο Μασκ έστειλε και στη Ρίλει γραπτό μήνυμα όπου της ανακοίνωνε ότι χωρίζουν. Εγραφε ότι «πέρασαν υπέροχα», ότι θα την αγαπά για πάντα και ότι κάποτε εκείνη θα κάνει ένα άνδρα ευτυχισμένο. Το ζευγάρι πράγματι χώρισε αλλά, μιας και ο Μασκ δεν μπορεί, όπως λέει, να μένει μόνος του επανασυνδέθηκε με την Ρίλει και μάλιστα ξαναπαντρεύτηκαν. Ένα χρόνο μετά τον δεύτερο γάμο τους εκείνος υπέβαλε εκ νέου αίτηση διαζυγίου για να αποδειχθεί όμως και πάλι ότι μόνος του δεν μπορεί: το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και το διαζύγιο πάγωσε. Τελικά το 2016 ο Μασκ ενεργοποίησε πάλι την αίτηση διαζυγίου η οποία αυτή την φορά προχώρησε μέχρι το τέλος.

ambermuskinstagram
Σε ενα παιχνιδιάρικο ενσταντανέ, όταν ήταν ακόμα μαζί με την Χερντ (Amber Heard/Instagram)

Την ίδια περίοδο που έβγαινε το διαζύγιο του ο Μασκ γνώρισε την Αμπερ Χερντ η οποία δεν θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στο target group των συντρόφων που δηλώνει ότι επιζητεί ο αμερικανός μεγιστάνας. Η Χερντ είχε δηλώσει από νεαρή ηλικία ότι είναι μπαϊσέξουαλ και από το 2008-2011 είχε συνάψει σχέση με την αμερικανίδα φωτογράφο και εικαστικό Τάσια Βαν Ρι.  Υπήρχε μάλιστα η φήμη ότι είχαν παντρευτεί μυστικά ή είχαν συνάψει κάποιου είδους σύμφωνο συμβίωσης. Όταν χώρισε με την Βαν Ρι η Χερντ συνήψε μια θυελλώδη σχέση με τον Τζόνι Ντεπ που κατέληξε σε γάμο αλλά και σε ένα ακόμη πιο θυελλώδες διαζύγιο. Η γοητευτική ηθοποιός κέντρισε το ενδιαφέρον του Μασκ και όλοι ανέμεναν ότι η σχέση θα καταλήξει σε γάμο. Τελικά η Χερντ φαίνεται ότι το σκέφτηκε καλύτερα και δεν προχώρησε αφού μάλλον δεν θα ήθελε να λάβει αργότερα κάποιο… γραπτό μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...