139
Οι πόζες είναι το δυνατό σημείο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λόγω επαγγέλματος | Τwitter

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει στην Ευρωβουλή αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 17:36
Οι πόζες είναι το δυνατό σημείο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λόγω επαγγέλματος
|Τwitter

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει στην Ευρωβουλή αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 17:36

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κλήθηκε να αγορεύσει στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι συνάδελφοί του ευρωβουλευτές, Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης.

Με την ιδιότητα του συντονιστή της Επιτροπής Αναφορών PETI επιχείρησε να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, τελικά όμως το μόνο που κατάφερε, ήταν να βάλει δύσκολα στους άτυχους διερμηνείς που πάσχιζαν να βάλουν σε μία σειρά τον λόγο του.

Το βίντεο της παρέμβασης Γεωργούλη ανέβηκε μάλιστα και στον επίσημο λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, στο Twitter.

Είτε λόγω τρακ, πράγμα βέβαια δύσκολο για έναν τόσο πεπειραμένο ηθοποιό, είτε λόγω απλής ατυχίας, η τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον με τρικυμία εν κρανίω έμοιαζε, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον διερμηνέα στον οποίο έτυχε η «στραβή στη βάρδιά του», όπως είχε πει κάποτε και η Ρένα Δούρου.

Georgoulis Gold Mining 20.11.2019

Παρέμβαση Georgoulis Alexis MEP στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου – Stelios Kouloglou & Kostas Arvanitis, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. #SYRIZAEP

Geplaatst door Syriza European Parliament op Vrijdag 22 november 2019

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News