295
| Twitter

Νέο… παραστράτημα στο Zoom: Καναδός βουλευτής εθεάθη γυμνός σε συνεδρίαση της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2021, 17:24

Νέο… παραστράτημα στο Zoom: Καναδός βουλευτής εθεάθη γυμνός σε συνεδρίαση της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2021, 17:24

Πανδημία… έχουν καταντήσει οι ντροπιαστικές στιγμές για πολλούς χρήστες του Zoom, όταν τους πιάνει η κάμερα να είναι ημίγυμνοι, γυμνοί ή να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις, την ώρα που νομίζουν ότι κανείς δεν τους βλέπει (εδώ και εδώ).

Ενας καναδός βουλευτής είναι το τελευταίο «θύμα» της δικής του απροσεξίας, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε διαδικτυακή συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων.

Ο Γουίλιαμ Εϊμος, αντιπρόσωπος κοινότητας του Κεμπέκ από το 2015, «δεν είχε καταλάβει» ότι το Zoom βρισκόταν σε λειτουργία την ώρα που πέρασε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του. Το κακό για αυτόν είναι ότι το κατάλαβαν οι συνάδελφοί του, που ήταν επίσης online εκείνη τη στιγμή.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, δεν φαίνονται τα… επίμαχα σημεία του βουλευτή, γιατί τα κρύβει το κινητό που κρατά ο ίδιος.

«Ηταν ένα ατυχές λάθος. Το βίντεο άρχισε να λειτουργεί κατά λάθος την ώρα που άλλαζα ρούχα, καθώς είχα μόλις γυρίσει από τρέξιμο. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή των Κοινοτήτων για αυτή την ακούσια απόσπαση της προσοχής τους. Προφανώς ήταν σφάλμα και δεν θα ξανασυμβεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Εϊμος.

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού αντίπαλου κόμματος, Κλοντ ΝτεΜπελφέγ, που ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να υπενθυμίσει στα μέλη του Σώματος το κατάλληλο dresscode για τις ώρες των συνεδριάσεων, το οποίο, όπως είπε, περιλαμβάνει κοστούμι, γραβάτα και… εσώρουχα. Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει ότι ο βουλευτής είναι «σε εξαιρετική φυσική κατάσταση».

Ο πρόεδρος ζήτησε από όλους να μην ξεχνούν ότι βρίσκονται μπροστά σε κάμερα και να ντύνονται κατάλληλα.

Ο Γουίλιαμ Εϊμος στο ίδιο σημείο, αλλά… ντυμένος

Ο Εϊμος ήταν ορατός μόνο στα μέλη του κοινοβουλίου και όχι στη δημόσια τηλεόραση, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν μιλούσε στη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...