336
Το στιγμιότυπο - ντοκουμέντο από το βίντεο της τηλεδιάσκεψης | YouTube

Τα πάθη του… Zoom: Βουλευτής φιλάει τα στήθη της ερωμένης του σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση [video]

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2020, 16:02
Το στιγμιότυπο - ντοκουμέντο από το βίντεο της τηλεδιάσκεψης
|YouTube

Τα πάθη του… Zoom: Βουλευτής φιλάει τα στήθη της ερωμένης του σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση [video]

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2020, 16:02

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνεδρίασης στην Αργεντινή, όταν ένας από τους συμμετέχοντες, ο βουλευτής του κυβερνώντος πολιτικού συνασπισμού, Χουάν Εμίλιο Αμέρι, εμφανίστηκε να θωπεύει σε ζωντανή σύνδεση μία γυναίκα και στη συνέχεια να της κατεβάζει την μπλούζα για να φιλήσει τα στήθη της. Το απίστευτο περιστατικό στην τηλεδιάσκεψη του κάτω Σώματος του Κογκρέσου μεταδόθηκε σχεδόν παντού και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral στα social media.

Ο πρόεδρος του Σώματος, Σέρχιο Μάσα, υποχρεώθηκε να διακόψει, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη ζωντανή μετάδοση των περιπτύξεων του βουλευτή με τη συνοδό του και τελικά η συνεδρίαση ματαιώθηκε.

«Δυστυχώς, πρέπει να διακόψω τη συζήτηση για αυτό το νομοσχέδιο … Εχει προκύψει μια κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με την κανονική λειτουργία και τις διαδικασίες αυτού του οργάνου», είπε ο Σέρτζιο Μάσα.

«(Έχουμε δει) γερουσιαστές που έβαζαν φιγούρες από χαρτόνι, βουλευτές που άλλαζαν ρούχα ενώ ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση της επιτροπής με τον υπουργό Οικονομίας, κάποιοι έπιναν ουίσκι, κάποιοι ξάπλωναν στο κρεβάτι επειδή η τηλεδιάσκεψη κρατούσε πολλές ώρες, αλλά αυτό που έγινε ξεπερνάει τα όρια», ήταν η χαρακτηριστική παρατήρησή του.

«Απολογούμενος» ο 47χρονος Αμέρι -διαζευγμένος πατέρας τριών παιδιών- ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληθεί ότι ήταν συνδεδεμένος στο ίντερνετ τη στιγμή που χάιδευε τα καινούρια -όπως ενημέρωσε- στήθη της ξανθιάς συντρόφου του (δείτε τη στις φωτογραφίες κάτω πριν και μετά την επέμβαση).

«Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα πώς είναι τα επιθέματα σιλικόνης που έβαλε (σ.σ. είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση αυξητικής στήθους) και τα φίλησα, καθώς πριν από δέκα μέρες είχε κάνει την επέμβαση για την τοποθέτησή τους», βγήκε να πει, χωρίς ωστόσο να πείσει τους συναδέλφους του που ψήφισαν υπέρ της πενθήμετης αποβολής του.

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνών συνασπισμός στην Αργεντινή, Frente de Todos, γνωστοποίησε ότι θα συστήσει επιτροπή η οποία και θα αποφασίσει για τις κυρώσεις σε βάρος του Αμέρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...