152
Νέα δριμεία επίθεση από την Πειραιώς | ΙΝΤΙΜΕ

ΝΔ για σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2018, 13:54
Νέα δριμεία επίθεση από την Πειραιώς
|ΙΝΤΙΜΕ

ΝΔ για σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2018, 13:54

Νέα δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη.

«Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;» διερωτάται, επίσης, η αξιωματική αντιπολίτευση, και συμπληρώνει:

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του. Θα επανέλθουμε…».