232
Η απίστευτη φωτογραφία που δεν χρειάζεται περιγραφή... | Facebook/ Max Gyselinck

Η γυναίκα που βούτηξε στην πίσσα του Παλαιού Φαλήρου

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 17:41
Η απίστευτη φωτογραφία που δεν χρειάζεται περιγραφή...
|Facebook/ Max Gyselinck

Η γυναίκα που βούτηξε στην πίσσα του Παλαιού Φαλήρου

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 17:41

Μετά την αρχική ολιγωρία, τις καθυστερήσεις και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις από κυβερνητικούς παράγοντες, οι κόκκινες κορδέλες άρχισαν να τοποθετούνται στις περισσότερες παραλίες της νότιας Αττικής. Αφού μάλιστα έγινε ξεκάθαρο το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής στις θάλασσες του Σαρωνικού, οι αρμόδιες υπηρεσίες έσπευσαν να ενημερώσουν τους πολίτες ότι «απαγορεύεται το μπάνιο» στις περισσότερες παραλίες που έχουν μολυνθεί. Οι λουόμενοι έφταναν φορώντας τα μαγιό με τους περισσότερους να κάνουν μεταβολή και να αποχωρούν δυσαρεστημένοι.

Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν έδωσαν σημασία στις προειδοποιήσεις και τις επιστημονικές ανακοινώσεις. «Και τι θα πάθουμε;» απορούσαν ορισμένοι που εδώ που τα λέμε μπορούσαν να επικαλεστούν και τις καθησυχαστικές παρεμβάσεις από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Ετσι, μικροί και μεγάλοι δεν διστάζουν καθημερινά να κάνουν τα μακροβούτια τους δίπλα στο μαζούτ.

Σε μία φωτογραφία μάλιστα, που κάνει ήδη τον γύρο των social media, διακρίνεται μια γυναίκα λίγο μετά τη βουτιά της σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Τα πόδια και τα χέρια της γυναίκας είναι μαύρα από την πίσσα. Την εικόνα τράβηξε και στην συνέχεια ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο φωτογράφος Max Gyselinck.

Ο Max Gyselinck είναι γεννημένος στο Βέλγιο, τον Μάρτιο του 1977. Μεγάλωσε στις Βρυξέλλες και εργάζεται ως «freelance» φωτορεπόρτερ στην Αθήνα, ενώ στο παλμαρέ του ξεχωρίζουν δημοσιεύσεις σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, όπως η γαλλική εφημερίδα Le Monde κ.ά. Δείτε την φωτογραφία του που έχει προκαλέσει σάλο και ποικίλα σχόλια:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...