219
Οι μηχανές των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ κατεστραμμένες στο οδόστρωμα αμέσως μετά τη σύγκρουση |

Μεθυσμένος οδηγός «θέρισε» αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Φυλής – τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2023, 12:50
Οι μηχανές των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ κατεστραμμένες στο οδόστρωμα αμέσως μετά τη σύγκρουση
|

Μεθυσμένος οδηγός «θέρισε» αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Φυλής – τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2023, 12:50

Τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν οδηγός ΙΧ – ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- έπεσε πάνω στις μηχανές τους κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Φυλής στα Ανω Λιόσια.

Και οι τέσσερις τραυματίες  διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  σοβαρή κρίνεται η κατάσταση ενός εξ αυτών που φέρει τραύματα  στο ισχίο και τη σπλήνα.

Για νοσηλεία παρέμειναν επίσης στο 401 δύο συνάδελφοί του με κατάγματα αντίστοιχα στο πόδι και την κλείδα.

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και επρόκειτο να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τη συμπεριφορά του αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα στη Λ. Φυλής ήταν πρόδηλο πως ήταν μεθυσμένος, ενώ κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί ξανά στην ίδια κατάσταση από αστυνομικούς των ΟΠΚΕ στην ίδια περιοχή.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr διακρίνονται οι δύο μηχανές των Αστυνομικών να κινούνται επί της λεωφόρου Φυλής με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια. Στο ύψος της οδού Σισίνη, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έναν ελιγμό λόγω της κλίσης του δρόμου και συνεχίζουν την πορεία τους προς Φυλή και ακολουθεί η σύγκρουση με το ΙΧ που είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Ενα άλλο όχημα σε μικρή απόσταση από τις μηχανές των αστυνομικών, φρενάρει, βάζει όπισθεν και απομακρύνεται αμέσως μετά το τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...