244
Η Εύβοια συνεχίζει να μετράει τις πληγές της | George Vitsaras / SOOC

Κύπριος και στενός συνεργάτης του Αναστασιάδη ο 8ος νεκρός στην Εύβοια

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2020, 18:03
Η Εύβοια συνεχίζει να μετράει τις πληγές της
|George Vitsaras / SOOC

Κύπριος και στενός συνεργάτης του Αναστασιάδη ο 8ος νεκρός στην Εύβοια

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2020, 18:03

Ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και πρώην γενικός διευθυντής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Λιβέρας, είναι το 8ο θύμα των πλημμυρών της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 72χρονος, που αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα, αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Οι πληροφορίες της «Καθημερινής» Κύπρου αναφέρουν ότι αναγνωρίστηκε από στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη σε αστυνομικό σταθμό στην Κύπρο, όπου αναγνώρισε τις φωτογραφίες που είχαν αποσταλεί από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, τα οποία πέρασαν μέσα από την οικία στην οποία διέμενε στην Εύβοια.

Συλληπτήρια από τον Νίκο Αναστασιάδη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του φίλου και παλιού συνεργάτη Γιώργου Λιβέρα, στις καταστροφικές πλημμύρες της Εύβοιας. Μέσα από την καρδιά μου ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Ο 72χρονος Γιώργος Λιβέρας είχε διατελέσει διευθυντής του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...