208
Τα νερά έχουν καλύψει ολόκληρες περιοχές στη Σικελία | Facebook

Φονικές πλημμύρες στην Ιταλία – ξεκληρίστηκε εννεαμελής οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2018, 11:53
Τα νερά έχουν καλύψει ολόκληρες περιοχές στη Σικελία
|Facebook

Φονικές πλημμύρες στην Ιταλία – ξεκληρίστηκε εννεαμελής οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2018, 11:53

Από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις εξακολουθεί να πλήττεται η νότια Ιταλία με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες πλημμύρες λόγω υπερχείλισης των ποταμών. Στο Παλέρμο τα λασπόνερα των πλημμυρών παρέσυραν στο θάνατο πολυμελή οικογένεια που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα από την πληγείσα περιοχή.

MALTEMPO IN SICILIA, ANCORA DANNI E STRADE ALLAGATE

MALTEMPO IN SICILIA, ANCORA DANNI E STRADE ALLAGATE

Geplaatst door NDS – Notiziario Di Sicilia op Zaterdag 3 november 2018

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Agi, εννέα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους τρία παιδιά, ηλικίας ενός ενός έτους, τριών και 15 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν νεκρά από την κατοικία τους στην περιοχή Καστελντάτσια. Τρία ακόμη μέλη της ίδιας οικογένειας κατάφεραν να γλιτώσουν την τελευταία στιγμή.

Major flooding in Sciacca (AG), Sicily

Major flooding in Sciacca (AG), Sicily yesterday, November 2. Report: G. La Rosa / Associazione MeteoPalermo Onlus

Geplaatst door Severe Weather Europe op Zaterdag 3 november 2018

Περίοικοι κατάφεραν να σωθούν καθώς με το που είδαν τα νερά να μπαίνουν ορμητικά μέσα στα σπίτια τους, πρόλαβαν να απομακρυνθούν με αυτοκίνητά τους. Αλλοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα και περίμεναν να φθάσουν στο σημείο οι άνρδες  της Πυροσβεστικής και της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε στο βίντεο κάτω που ακολουθεί τις εφιαλτικές εικόνες των ορμητικών χειμάρρων να σαρώνουν ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους:

Το βράδυ του Σαββάτου, στην κοινότητα Βίκαρι, έχασε τη ζωή του 44χρονος διευθυντής πρατηρίου καυσίμων, στην προσπάθειά του να φτάσει στον χώρο εργασίας του όπου είχε εγκλωβιστεί εργαζόμενος. Στο αυτοκίνητο του 44χρονου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, επέβαινε ένα ακόμα άτομο που αγνοείται.

? #Maltempo #Sicilia ⛈️10 LE VITTIME DEL MALTEMPO IN SICILIANel palermitano casa travolta a Casteldaccia dall'esondazione del fiume Milicia: tra le 9 vittime due bambini di 1 e 3 anni e un ragazzo di 15. Un morto a Vicari, a Corleone disperso un medico di 40 anni.? Nel video il nubifragio a #Palermo, con via Porta di Castro diventato un fiume in piena!

Geplaatst door MeteOne Italia op Zaterdag 3 november 2018

Palermo, Sicily tonight

Major flooding in Palermo, Sicily tonight, November 3! Report: Elizabeta Iliovska / Weather Sicily

Geplaatst door Severe Weather Europe op Zaterdag 3 november 2018

Αγνοούμενος θεωρείται επίσης ένας γιατρός που λόγω της κακοκαιρίας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα που οδηγούσε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...