215
Η φημισμένη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας έχει γίνει εργοτάξιο | Aris Oikonomou/ SOOC

«Κλείνει» λόγω Μετρό το Κολωνάκι – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2022, 09:48
Η φημισμένη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας έχει γίνει εργοτάξιο
|Aris Oikonomou/ SOOC

«Κλείνει» λόγω Μετρό το Κολωνάκι – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2022, 09:48

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από το πρωί της Πέμπτης στο Κολωνάκι, μια από τις πιο ακριβές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 4 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Κανάρη, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Μηλιώνη έως το ύψος της Πλ. Φιλικής Εταιρείας.

♦Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα πλάτους 4μ. λωρίδας κυκλοφορίας.

♦Επί της οδού Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατρ. Ιωακείμ και Καψάλη με πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μέσω του εργοταξιακού χώρου.

♦Επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Τσακάλωφ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σκουφά.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατρ. Ιωακείμ, από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη, μέσω μίας (1) λωρίδας κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.

Από και προς τη Μαράσλειο, από το ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, η κίνηση των οχημάτων, καθώς και η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News