159
Ο Αλ. Τσίπρας προσερχόμενος στην περιβόητη σύσκεψη του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής, όταν οι άνθρωποι είχαν ήδη καεί... | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

ΚΙΝΑΛ: Τα ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας απέκρυψε τους νεκρούς στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 09:19
Ο Αλ. Τσίπρας προσερχόμενος στην περιβόητη σύσκεψη του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής, όταν οι άνθρωποι είχαν ήδη καεί...
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

ΚΙΝΑΛ: Τα ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας απέκρυψε τους νεκρούς στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 09:19

Στα νέα ντοκουμέντα που αποκαλύφθηκαν από τον ΣΚΑΪ για τα όσα συνέβησαν στο Μάτι την τραγική ημέρα της 23ης Ιουλίου 2018 όταν η φωτιά στοίχισε τη ζωή 101 ανθρώπων εστίασε το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας ότι υπήρξε «συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη πολύ σωστά δεν εστίασαν τόσο στην ανοργανωσιά και την ανικανότητα, αλλά στον κυνισμό και την εξαπάτηση από την κυβέρνηση.

«Τα ντοκουμέντα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι και το απέκρυψαν όταν έκαναν την περιβόητη συνέντευξη τους», ανέφερε η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν πρόκειται μόνο για επίδειξη κυνισμού και αναλγησίας, αλλά για συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» σχολίασε χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της, για να καταλήξει:

«Οι πολιτικές ευθύνες του Πρωθυπουργού είναι δεδομένες. Οφείλει να τις αναλάβει! Σε κάθε περίπτωση θα τις αποδώσουν οι πολίτες. Δεν ξεχνούν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...