357
Οι Κινέζοι που εργάζονταν στο πριβέ κλαμπ μόνο για γυναίκες | Weibo

Κίνα: λουκέτο στο πριβέ κλαμπ με τους ημίγυμνους άνδρες και τις πλούσιες πελάτισσες

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 18:45
Οι Κινέζοι που εργάζονταν στο πριβέ κλαμπ μόνο για γυναίκες
|Weibo

Κίνα: λουκέτο στο πριβέ κλαμπ με τους ημίγυμνους άνδρες και τις πλούσιες πελάτισσες

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 18:45

Συμβαίνει πλέον και στην «κομμουνιστική» Κίνα: πριβέ κλαμπ για ακριβά γούστα και ζάμπλουτες πελάτισσες στη Σανγκάη είδε την πόρτα του κλεισμένη με λουκέτο, ύστερα από τις πληροφορίες που διέρρευσαν μέσω Ιντερνετ, ότι ένας από τους ημίγυμνους εργαζόμενους δέχτηκε δεκάδες πολυτελή δώρα από μία συγκεκριμένη θαμώνα, για τα γενέθλιά του. Οι αστυνομικές Αρχές έκλεισαν το κλαμπ που είχε το όνομα «Τέλειος Χώρος» (Perfect Space), ύστερα από μία ιντερνετική ανάρτηση που έγινε viral και έβγαζε στη φόρα τα 28 πανάκριβα δώρα που δέχτηκε ένας άνδρας για τα 28ά γενέθλια του, από μία τακτική πελάτισσά του.

Το σόου περιελάμβανε ημίγυμνες εμφανίσεις

Μεταξύ άλλων, τα δώρα γενεθλίων περιελάμβαναν ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi και 41.589 δολάρια σε μετρητά – όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

To post που «έκαψε» το κλαμπ, είχε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονταν τα πανάκριβα δώρα τυλιγμένα και τοποθετημένα στο πάτωμα, πιάνοντας πολύ χώρο και αναστατώνοντας τα social media.

Η φωτογραφία με τα 28 δώρα που χάρισε ενθουσιασμένη θαμώνας στον 28χρονο εργαζόμενο, για τα γενέθλιά του

Η μετάφραση του κινεζικού ονόματος του κλαμπ είναι «Λευκό Αλογο», αν και ήταν περισσότερο γνωστό ως «Τέλειος Χώρος». Οι επίδοξοι εργαζόμενοι εκεί, μπορούσαν να εισπράξουν μέχρι και 150 δολάρια σε φιλοδώρημα, κάθε φορά που αναλάμβαναν να διασκεδάσουν μία πελάτισσα και ο μισθός τους έφτανε τις 12.000 δολάρια!

Οι εργαζόμενοι έπαιρναν πολύ καλό μισθό και γενναιόδωρα φιλοδωρήματα

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού επιμένουν μέσα από σχετική ανακοίνωσή τους ότι καμία παράνομη δραστηριότητα δεν λάμβανε χώρα στο συγκεκριμένο κλαμπ. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο «Τέλειος Χώρος» είχε καταχωρηθεί-προκειμένου να μην κινήσει υποψίες-, ως κλαμπ όπου μπορούσες να τραγουδήσεις «Karaoke» και να δειπνήσεις με την παρέα σου. Οι πιο πιπεράτες υπηρεσίες του, είχαν γίνει γνωστές από στόμα σε στόμα, μέχρι που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ η φωτογραφία με τα δώρα-υπερπαραγωγή της ενθουσιασμένης πελάτισσας.

Επιγραφές με νέον και μπαλόνια σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Η κιτς αισθητική του κλαμπ, που θύμιζε ένα ατέλειωτο πάρτι Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...