225
Απανωτά χτυπήματα από τον πατέρα της δέχθηκε στο κεφάλι η Αγγελική Πέτρου |

Κέρκυρα: «Πάλεψε ώρα για τη ζωή της» λέει η ιατροδικαστής για την Αγγελική Πέτρου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 14:41
Απανωτά χτυπήματα από τον πατέρα της δέχθηκε στο κεφάλι η Αγγελική Πέτρου
|

Κέρκυρα: «Πάλεψε ώρα για τη ζωή της» λέει η ιατροδικαστής για την Αγγελική Πέτρου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 14:41

Πάλεψε ώρα για τη ζωή της η Αγγελική Πέτρου, που δολοφονήθηκε άγρια από τον πατέρα της στην Κέρκυρα γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της.

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα που αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στον Σκάι και στην εκπομπή «Μαζί σου»: Τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και η Πέτρου πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της. Επίσης, τόνισε ότι χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος κάτι που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Τα ίχνη της 29χρονης χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης στους αστυνομικούς.

Τελικά, μετά από αναζήτηση κάποιων ωρών και καταγγελίας του αφγανού φίλου της, αποδείχθηκε ότι ο ίδιος της ο πατέρας είναι ο δράστης της δολοφονίας της.

Αρχικά, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ενώ υπέπεσε και σε αντιφάσεις.

Ο δράστης δολοφόνησε την κόρη του διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καυγάδες μεταξύ τους στο σπίτι.

Όσο η κόρη δεν «συμμορφωνόταν» με τις απαιτήσεις του πατέρα της, οι καβγάδες συνεχίζονταν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σκάι, υπάρχει η πληροφορία ότι η Αγγελική Πέτρου είχε στο παρελθόν ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα  επειδή φοβόταν τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...