473
«Σκέφτομαι το σόι μου και τους γειτόνους μου, που μια ζωή στην τιμιότητα και στο μεροκάματο, μια ζωή και με την Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ», γράφει γεμάτος συμπόνια ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα | ΙΝΤΙΜΕnews

Καρανίκας για Νovartis: Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο κόσμος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 11:59
«Σκέφτομαι το σόι μου και τους γειτόνους μου, που μια ζωή στην τιμιότητα και στο μεροκάματο, μια ζωή και με την Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ», γράφει γεμάτος συμπόνια ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Καρανίκας για Νovartis: Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο κόσμος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 11:59

Δεδομένου ότι κατά καιρούς, ο Νίκος Καρανίκας έχει τοποθετηθεί με την ιδιότητα του συμβούλου του Πρωθυπουργού επί παντός θέματος, δεν θα μπορούσε «να του γλιτώσει» η υπόθεση Novartis που (όχι και τόσο ξαφνικά) ήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Σε μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook και στο προσωπικό του μπλογκ, ο λαλίστατος σύμβουλος του Μαξίμου αφενός επιτίθεται στο «παλαιό πολιτικό σύστημα» που όπως λέει, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του μετά τις αποκαλύψεις για το «σκάνδαλο Novartis», αλλά κυρίως -όπως με νόημα υπογραμμίζει- η σκέψη του πάει στον «έντιμο πολίτη», τον απλό αγαθό ψηφοφόρο που τόσα χρόνια εμπιστεύθηκε τις τύχες του στο δίπολο Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ και τώρα στενoχωριέται!

Η υπόθεση Novartis θίγει καθαρά τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος και συγκεκριμένα του πολιτικού προσωπικού…

Geplaatst door Νίκος Καρανίκας op Dinsdag 6 februari 2018

«Η υπόθεση Novartis θίγει καθαρά τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος και συγκεκριμένα του πολιτικού προσωπικού της, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», σπεύδει να σημειώσει ο Νίκος Καρανίκας. «Το παλιό πολιτικό σύστημα», γράφει, «αφού τελμάτωσε εντός του Κράτους που δημιουργήθηκε από τον εμφύλιο και μετά, με σκοπό τον έλεγχό του, την διαπλοκή και την χειραγώγηση, τώρα πλέον βρομάει από όπου και αν το πιάσεις… και έχει όνομα άριστο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Αντίθετα, όπως καταγγέλλει, η «άσπιλη» κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και της «πρώτης φοράς Αριστερά», «λοιδορείται τρία χρόνια από συγκεκριμένα συγκροτήματα και ομάδες συμφερόντων που πολιτικά συναντιούνται στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και στα πάνελ, αγκαλιά με τους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους των αγαπημένων τους ΜΜΕ».

Ο Νίκος Καρανίκας εκφράζει ωστόσο τη βεβαιότητα ότι «ο λαός κρίνει συνολικά την πολιτική όπως και τους ανθρώπους της» και γι’ αυτό -δηλώνει βαρύγδουπα- «δεν θα υποταχθούμε στις δημαγωγίες και τους εκβιασμούς του παλιού συστήματος, της Δεξιάς, των διαπλεκόμενων και της μαφίας».

Η σκέψη του όμως δεν είναι στους πολιτικούς αντιπάλους του «αλτρουιστή» Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι, όπως λέει, «χάνουν τον ειρμό, την ψυχραιμία και την συγκρότηση τους» όταν μιλούν για την υπόθεση, αλλά στους  έντιμους πολίτες «που πίστεψαν τόσα χρόνια στον λόγο τους και τώρα είναι εκτεθειμένοι».

«Σκέφτομαι το σόι μου και τους γειτόνους μου, που μια ζωή στην τιμιότητα και στο μεροκάματο, δίχως να πειράξουν ποτέ κανέναν, μια ζωή με την Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ με την διαφθορά και την διαπλοκή και ας τους έκλεβε ο εργοδότης και το κράτος», γράφει χαρακτηριστικά ο «συμπονετικός» για τον λαό σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «στενάχωρη και απογοητευτική» κατάσταση για τους ψηφοφόρους και τα μέλη των παλαιών κομμάτων.

Όσο για την ουσία της υπόθεσης, σημειώνει πως είναι «πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό». «Όλα αυτά έγιναν στην πλάτη του λαού τόσα χρόνια και τώρα οι ίδιοι υπαίτιοι της χρεοκοπίας και πρωταγωνιστές της ρεμούλας καταγγέλλουν, απειλούν και εκβιάζουν την δικαιοσύνη, την κυβέρνηση, τους μάρτυρες, την αριστερά, το ίντερνετ, το FBI, τα ΜΜΕ(!) και φυσικά τον Τσίπρα», υποστηρίζει με καταγγελτικό ύφος εισαγγελέα, υψώνοντας ασπίδα προστασίας για τον «αγαπημένο του» Πρωθυπουργό, και προειδοποιεί ότι οι πολίτικοί του αντίπαλοι το μόνο που επιδιώκουν, είναι «να σώσουν το τομάρι τους και όχι την χώρα».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...