234
Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Μαρία Κοζάκου παρουσίασαν τον τελικό της Eurovision | Giorgos Kapoutzidis/Facebook

Τολμηρή δήλωση Καπουτζίδη on air στη Eurovision: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 10:06
Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Μαρία Κοζάκου παρουσίασαν τον τελικό της Eurovision
|Giorgos Kapoutzidis/Facebook

Τολμηρή δήλωση Καπουτζίδη on air στη Eurovision: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 10:06

«Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά».

Χιούμορ; Γενναιότητα; Ακτιβιστική ενέργεια; Οπως κι αν χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη φράση του Γιώργου Καπουτζίδη, μία είναι η πραγματικότητα. Οτι ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής πέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Πού μπορεί και θέλει να υπερασπιστεί το δικαίωμα να επιλέγει οποιοσδήποτε τον τρόπο κατά τον οποίο ζει. Πότε, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, να πολεμάει συμπεριφορές που παράγουν δυστυχία. Κι αν το τίμημα είναι το «σοκ», μικρό το κακό…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του 66ο διαγωνισμού της Eurovision, ο Καπουτζίδης αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που έλαβε δυο ημέρες πριν, ενόσω περιέγραφε τον δεύτερο ημιτελικό: «Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...