271
Οι εργαζόμενοι γιόρτασαν την πρώτη εφημερία με μείωση εισαγωγών από Covid-19 και στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο |

«Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης: Στόλισαν δέντρο μετά τη μείωση των εισαγωγών Covid-19

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2020, 18:50
Οι εργαζόμενοι γιόρτασαν την πρώτη εφημερία με μείωση εισαγωγών από Covid-19 και στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο
|

«Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης: Στόλισαν δέντρο μετά τη μείωση των εισαγωγών Covid-19

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2020, 18:50

Να το γιορτάσουν στολίζοντας χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλησαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Τετάρτη έκαναν την πρώτη εφημερία κατά την οποία καταγράφηκε μείωση των εισαγωγών λόγω κορονοϊού.

Η ανακούφισή τους δεν περιγράφεται, όπως είπαν, μετά τη μείωση των εισαγωγών ασθενών στο νοσοκομείο κατά την εφημερία της Τετάρτης.

Και μπροστά από το στολισμένο δέντρο, φορώντας τις προστατευτικές στολές τους, έστειλαν ένα χαρμόσυνο μήνυμα σε όλους τους Ελληνες.

Στο μήνυμά τους αναφέρουν ότι «οι εργαζόμενοι -ιατροί και νοσηλευτές- της Α’ Παθολογικής Covid-19 κλινικής στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες «Καλά Χριστούγεννα». Χθες ήταν η πρώτη εφημερία που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα, με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία»!

Οι εργαζόμενοι γιορτάζουν την πρώτη εφημερία με μείωση εισαγωγών από Covid-19

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και ευχήθηκε περαστικά σε επτά άτομα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που νοσούν στη συγκεκριμένη κλινική.

«Οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, στόλισαν χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τους ασθενείς στη κλινική. Για να απαλύνουν το πόνο τους όπως μου είπαν. Μάλιστα ήταν συγκινητικό που αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα. Εχουν δεθεί μαζί τους. Μας επισήμαναν ότι έχουν νέους ανθρώπους που νοσηλεύονται και που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση. Γι’ αυτό προσοχή. Χρόνια πολλά. Να γυρίσουν όλοι οι ασθενείς γεροί σπίτι τους. Περαστικά στους επτά συναδέλφους που νοσούν από κορονοϊό στην εν λόγω κλινική στη προσπάθεια να τους περιθάλψουν τους ασθενείς», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...