180
Τίνα Κουνακέι και Βενσάν Κασέλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι | Instagram

Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ ποζάρει πανευτυχής, γυμνή και έγκυος [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 15:33
Τίνα Κουνακέι και Βενσάν Κασέλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι
|Instagram

Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ ποζάρει πανευτυχής, γυμνή και έγκυος [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 15:33

Σκηνές απόλυτης ευτυχίας ανάμεσα σε ένα από τα ωραιότερα και πιο φωτογενή ζευγάρια. Η καλλονή Τίνα Κουνακέι, η νέα σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας πανευτυχής και καλύπτοντας το ολόγυμνο και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σώμα της, με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

View this post on Instagram

HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow

A post shared by Tina Kunakey (@tinakunakey) on

Στο πλευρό της, με φόντο ένα εξωτικό σκηνικό, ο εξίσου χαμογελαστός Κασέλ, ο οποίος μάλιστα ανέβασε κι ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο δικό του Instagram, που τον δείχνει να της χαϊδεύει και να της φιλά την φουσκωμένη κοιλιά.

Ο 52χρονος Κασέλ πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας, καθώς έχει αποκτήσει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, την 54χρονη ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι. Η είδηση του γάμου του με την μόλις 21 ετών Κουνακέι τον Αύγουστο του 2018, είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας, πάντως όσο προχωρά και η σχέση και η εγκυμοσύνη, όλοι πλέον παραδέχονται ότι ο γάλλος ηθοποιός έχει εξαιρετικό γούστο στις γυναίκες.

Οπως μαρτυρούν άλλωστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν οι ίδιοι και αποκαλύπτουν έναν παρατεταμένο μήνα του μέλιτος, ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από διαφορές ηλικίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...