298
|

Η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης για το βιτριόλι [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 14:06

Η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης για το βιτριόλι [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 14:06

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 35χρονης Εφης, ως βασικής ύποπτης για την επίθεση με το βιτριόλι, έξω από το σπίτι της το πρωί της Πέμπτη (11/06).

Στο βίντεο (δείτε το κάτω) η 35χρονη συλληφθείσα πλέον, βγαίνει από την πολυκατοικία της επί της οδού Αβύδου στα Ιλίσια και λίγα μέτρα πιο κάτω την πλησιάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ζητούν να τους ακολουθήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Στο διάρκειας 59 δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται και η στιγμή που της περνούν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση εδώ και μία εβδομάδα. Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή της έχει ως εξής:

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συνελήφθη, χθες, 35χρονη ημεδαπή, για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή την 20η Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απείθειας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και στην οικία της αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως σχετιζόμενα με την υπόθεση, τόσο στο στάδιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών, όσο και στο στάδιο της διάπραξης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ενώπιον του εισαγγελέα η 35χρονη ισχυρίστηκε ότι την ώρα την επίθεσης δεν βρισκόταν στον τόπο εργασίας της επειδή έφτιαχνε τα νύχια της, ενώ για την περούκα που βρέθηκε στο διαμέρισμά της, είπε ότι την είχε αγοράσει επειδή δεν είχε πετύχει η βαφή των μαλλιών της.

Οσο για την καμπαρντίνα που φορούσε η δράστρια της επίθεσης στην Καλλιθέα -και βρέθηκε επίσης στο σπίτι της- αρκέστηκε να πει πως είναι ένα ρούχο που έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και δεν είναι παρά μία απλή σύμπτωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...