200
O Ανγκελα Μέρκελ εμφανώς χαρούμενη που απομακρύνεται από το πολιτικό προσκήνιο | REUTERS/Kai Pfaffenbach

Η Ανγκελα Μέρκελ λέει αντίο στο Facebook [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 19:57
O Ανγκελα Μέρκελ εμφανώς χαρούμενη που απομακρύνεται από το πολιτικό προσκήνιο
|REUTERS/Kai Pfaffenbach

Η Ανγκελα Μέρκελ λέει αντίο στο Facebook [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 19:57

Η Ανγκελα Μέρκελ έκανε ένα ακόμη μικρό βήμα προς την έξοδό της από το πολιτικό προσκήνιο της Γερμανίας αναρτώντας ένα βίντεο προκειμένου να ανακοινώσει το κλείσιμο της σελίδας της στο Facebook.

Στο βίντεο, η κυρία Μέρκελ ευχαρίστησε τους 2,5 εκατομμύρια followers της καλώντας τους να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram.

«Σήμερα είναι η ημέρα όπου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας στη σελίδα μου στο Facebook» ανέφερε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης. «Γνωρίζετε ότι δεν είμαι πλέον πρόεδρος της CDU, επομένως τώρα θα κλείσω τη σελίδα μου στο Facebook» πρόσθεσε.

Το να κλείσει ένα δημόσιο πρόσωπο τον λογαριασμό του στο Facebook, αποτελεί μια ασυνήθιστη κίνηση. Αυτό ακριβώς έκανε ορισμένους να εικάζουν η κυρία Μέρκελ θέλει να αποτραβηχτεί όσο μπορεί από το πολιτικό προσκήνιο.

Οι followers της καγκελαρίου της Γερμανίας υπερέχουν αριθμητικά του φίλου της και συμμάχου της προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, με 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους και κάνουν να φαίνονται ελάχιστοι οι 503.000 followers της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Μέρκελ ακολούθησαν εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια χρηστών σε πολλές γλώσσες, μέσα σε μερικά λεπτά αφότου αναρτήθηκε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...