306
Η Ρένα Δούρου στην «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ | AlphaTV/WebTV

H Ρένα Δούρου το βρήκε: Δεν την είδαμε στο Μάτι γιατί οι κάμερες έδειχναν τον Μητσοτάκη!

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 17:45
Η Ρένα Δούρου στην «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ
|AlphaTV/WebTV

H Ρένα Δούρου το βρήκε: Δεν την είδαμε στο Μάτι γιατί οι κάμερες έδειχναν τον Μητσοτάκη!

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 17:45

Πέρασαν 109 ημέρες από την εθνική καταστροφή στο Μάτι. Η Ρένα Δούρου, ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων για τη φονική πυρκαγιά, πήρε πρόσφατα νέα προθεσμία από τους εισαγγελείς για να καταθέσει –θα το κάνει πιθανότατα στις 22 Νοεμβρίου. Και στο μεταξύ φροντίζει τη δημόσια εικόνα της με συνεντεύξεις. Οπως αυτή στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, στη βάρδια της οποίας έκατσε ως γνωστόν «η στραβή» στις 23 Ιουλίου, αρνείται, φυσικά, κάθε ευθύνη. Το έχει πει ότι για όλα φταίει η Πυροσβεστική. Η Περιφέρεια δεν έπρεπε να συντονίσει τίποτα, να εκκενώσει κανέναν οικισμό. «Δεν λάβαμε ποτέ εισήγηση για να απομακρύνουμε τους πολίτες στο Μάτι. Διάφοροι συνάδελφοί σας είπαν ότι δόθηκε. Στην Εύβοια και στην Κέρκυρα δόθηκε, στο Μάτι ποτέ» είπε απευθυνόμενη στον Σρόιτερ.

Επίσης, φυσικά, η κυρία Δούρου είπε ότι την έχουν στοχοποιήσει. Ποιοι; «Οι τηλε-εισαγγελείς αποφάσισαν ότι τις φωτιές τις σβήνει η Δούρου, ότι οι φωτιές δεν σβήστηκαν από τη Δούρου, άρα η Δούρου είναι ύποπτη. Έγινε και hashtag “Η Δούρου φταίει για όλα”».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι ψευδές ότι άργησε να πάει στο Μάτι. Είχε πάει είπε, αλλά δεν το πήραμε είδηση. Και ποιος φταίει που δεν το πήραμε είδηση; Μα φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

«Πήγα στον τόπο της τραγωδίας ελάχιστες ώρες μετά την τραγωδία. Υπήρχαν κάμερες που το κατέγραψαν αλλά δεν το έδειξαν ποτέ, ίσως γιατί έπεσαν πάνω στον κ. Μητσοτάκη» είπε.

Για την Ιστορία, η φωτιά αφάνισε το Μάτι και μαζί του τις ζωές δεκάδων αθώων ανθρώπων στις 23 Ιουλίου – εκείνο το βράδυ η κυρία Δούρου ήταν στην περίφημη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό όπου ο Αλέξης Τσίπρας ρωτούσε αν θα βρέξει και αν θα σηκωθούν τα καναντέρ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε την επομένη, 24 Ιουλίου, στο δημαρχείο της Ραφήνας και στις 26 Ιουλίου στον τόπο της τραγωδίας (εδώ). Πότε και πού ακριβώς πήγε η κυρία Δούρου και δεν την είδαν οι κάμερες;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...